UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“PASKALYA TAVŞANI” AYIRAMADIĞI KAVGAYA DÂHİL OLDU!

ABD'de bir bar çıkışı, bir kadın ile birlikte çalışan bir gazgasını ayırmaya çalışan 'paskalya tavşanı' kostümlü adam, bunu başaramayınca kavga eden adamı yumrukladı.

“PASKALYA TAVŞANI” AYIRAMADIĞI  KAVGAYA  DÂHİL OLDU!

ABD'de bir bar çıkışı, bir kadın ile birlikte çalışan bir gazgasını ayırmaya çalışan 'paskalya tavşanı' kostümlü adam, bunu başaramayınca kavga eden adamı yumrukladı. Kavga polisin gelmesi ile son bulurken, video kısa zamanda günün en çok izlenenleri arasına girdi.

Olay ABD'nin Florida eyaletindeki Portakal bölgesinde yer alan Orlando bölgesinde saat 22:30 sıralarında bar ve restoranların olduğu yerlerde bir yerde ortaya çıktı.

Görgü tanıkları kavganın barını açmış biriyle siyahi bir kadına tükürmesi üzerine başladığını söyledi.

Görgü tanıklarınca kayda çekilen görüntülerde, adam ve olduğu kavga resimde görülüyor. Bunun üzerine paskalya tavşanı kostümü açık bir adam, kavgayı ayırmaya ve adamı tutup kadından uzaklaştırmaya çalışıyor. Ancak kavgayı ayıramayınca adamı yumruklamaya başlıyor. Bunun üzerine kavgayı fark eden çevredeki vatandaşlar ve polis kavgayı ayırmaya geliyor. Polisin müdahalesi sonrası kavga sona eriyor.

Olayla ilgili yerel medyaya giden paskalya tavşanı kostümlü adam, onu darp edilmesini düşünüyorumerek olaya yönlendirmeyi söyledi.

Polis memuru ise olayı ilk sırada bir kurgu sandığını ancak kavganın gerçek olduğunu anlıyor ve onları tarafları ayırdığını söyledi.

Olayda kimse gözaltına alınmazken, video kısa çevrede sosyal medyada viral hale geldi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERabd  paskalya tavşanı