UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DENİZ ÇAKIR VE BAŞÖRTÜLÜ KIZLARIN DAVASINDA FLAŞ GELİŞME!

Deniz Çakır ve başörtülü kızların “hakaret” davasında flaş gelişme! Oyuncu Deniz Çakır hakkında “halkın bir kesimini din ve mezhep farklılığına dayanarak aşağılamaktan” bir yıla kadar hapsi isteniyor.

DENİZ ÇAKIR VE BAŞÖRTÜLÜ KIZLARIN  DAVASINDA FLAŞ GELİŞME!

Deniz Çakır ve başörtülü kızlar arasında sular durulmuyor. Günaydın’ın haberine göre; Savcılık, gittiği kafede yan masada oturan başörtülü kızları “Sizin yeriniz burası değil, Arabistan’a gidin!” diyerek taciz eden Deniz Çakır hakkındaki soruşturmasını tamamladı.

Çakır’ın ‘halkın bir kesimini din ve mezhep farklılığına dayanarak aşağılamaktan’ bir yıla kadar hapsi isteniyor

TACİZ SORUŞTURMASI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, oyuncu Deniz Çakır'ın, bir kafede karşılaştığı başörtülü genç kızları taciz etmesi olayıyla ilgili soruşturmayı tamamladı. Basın Suçları Soruşturma Bürosu'nun hazırladığı iddianameye göre; 30 Aralık'ta yaşanan olayda Çakır, yan masasında oturan başörtülü kızları "Burası sizin yeriniz değil, Arabistan'a gidin" diyerek taciz etti.

ÇAKIR YARGILANACAK

İddianamede; Çakır'ın, 'Halkın bir kesimini sosyal sınıf, din, mezhep, cinsiyet ve bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama suçunu işlediği anlaşılmıştır' denildi. Söz konusu suç kapsamında; Çakır'ın bir yıla kadar hapsi istendi. Oyuncu, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDENİZ ÇAKIR  BAŞÖRTÜ