UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EMRE KARAYEL VE ASLI TANDOĞAN'DAN DUYARLI ÇALIŞMA!

Hayvanlar için bir araya gelen Emre Karayel ve Aslı Tandoğan proje ve dernekle ilgili açıklamalarda bulundu.

EMRE KARAYEL VE ASLI TANDOĞAN'DAN DUYARLI ÇALIŞMA!

“Oksimoron Erkek Aklı” oyununu sahneleyen Emre Karayel ve “Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği” temsilcilerinden Aslı Tandoğan Uçankuş mikrofonlarına samimi açıklamalarda bulundu.

 “Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği” olarak buradayız. Sevgili Emre sağolsun, eksik olmasın, bu oyunun tüm gelirini derneğimize bağışladı. Yardıma muhtaç hayvanlar için kullanmak üzere… Erdal Beşikçioğlu’nun Tatbikat Sahnesi’nde bunu yapmış olduk. Emre’ye ve tüm ekibine teşekkürler. Para toplayan bir dernek değiliz, daha çok bu tip etkinliklerle ayakta kalıyor.” dedi.

Emre Karayel ise “Ben kurulduğu günden beri derneğin üyesiyim. Geçen günlerde hayvanların başına gelenlerde can sıkıcı meseleleler. Tek kişilik “Oksimoron” oyunumuzla kadınları anlamaya çalışacağız, empati kurmayı öğreneceğiz aynı şekilde hayvanlarla da… Kadınları çözebilen yok zaten denklemi yok ki üstünde çalışalım. Kuralları var ama yazılı olmayan kuralları var.” derken, aynı soru Aslı Tandoğan’a sorulduğunda o da çözmenin yolu yok diyerek Karayel’e katıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERemre karayel  aslı tandoğan