UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SÜLEYMAN SOYLU: “KEMAL KILIÇDAROĞLU” OLAYINI ANLATTI!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hakkari'de şehit olan Yener Kırıkcı'nın cenaze töreninde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik protesto ve ardından yapılan saldırıyla ilgili açıklamalarda bulunuyor...

SÜLEYMAN SOYLU:  “KEMAL KILIÇDAROĞLU”  OLAYINI ANLATTI!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hakkâri’de şehit olan askerimizin cenaze töreninde yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulunuyor... Bakan Soylu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Hakkâri Çukurca sınırında bulanan üst bölgesindeki çatışmada şehit olan 4 arkadaşımıza Allahtan rahmet diliyorum.

Yurt genelindeki bütün şehit cenazelerinde katılan devlet erkânına göre aldığımız güvenlik önemler ve tedbirler bellidir. Yine aynı önlemler alınmıştır.

Henüz cenaze namazı kılınmadan önce Mansur Yavaş alana gelmiştir. Orada köylü kadınların kendisine bir kısmi protestosu olmuştur. Daha sonra Kemal Kılıçdaroğlu gelmiştir. Kendisine yoğun sözlü protestolar olmuştur. Cenaze töreninin ardından cenaze arabaya konulmuştur.

Şehit yakınlarının ve vatandaşların bulunduğu alandan Kemal Kılıçdaroğlu aracına giderken kendisine açıkça saldırı söz konusudur. Aracına ulaşması mümkün olmadığı görülünce bir eve alınıyor ve güvenliği sağlanıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınıyoruz. Provokasyon iddiaları kesinlikle yalandır.

Kılıçdaroğlu'na yumruk atan kişi şehidimizin akrabasıdır. Olay dışarıdan kaynaklı provokasyon değil.”

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsüleyman soylu