UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AHMET KURAL: “HAPİS FALAN YOK!”

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ve oyuncu Ahmet Kural arasında yaşanan şiddet olayına ilişkin davanın ikinci duruşması bugün gerçekleştirildi. Ahmet Kural, 16 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme çıkışında muhabirlerle konuşan Ahmet Kural çarpıcı açıklamalar yaptı.

AHMET KURAL: “HAPİS FALAN YOK!”

Ahmet Kural'ın avukatı mahkeme çıkışında şu açıklamayı yaptı:

"Aldığı cezalar ertelendi. Taleplerimizin hepsi reddedildi. Savunma hakkı kullandırılmadı. Adil bir dava olmadı. Son anda Ahmet Bey'in komşusu geldi tanık olmak için. O sabah beş buçukta namaz kılmak için kalkmış ve o sırada Sıla Hanım'ı evden çıkarken görmüş. Sıla Hanım gayet iyi görünüyormuş. İşte bu sanık davayı değiştirecek bir sanıktı ama konuşmasına izin vermediler. Bizi susturdular. Sıla Hanım 45 dakika şiddet gördüğünü açıkladı ama şiddet gören insan hiçbir şey olmamış gibi öyle evden elini kolunu sallayarak çıkamaz."

'BELGESİNİ ALMIŞ GELMİŞ ELİNDE SALLIYOR'

Ahmet Kural ise şu açıklamalarda bulundu:

"Şiddette kesinlikle bulunmadım ama bu iki sevgili arasında olan bir şeydi. Benim daha önceden yaptığım bir hatanın belgesini almış gelmiş buraya elinde sallıyor.

Ayrıca ağıt yakıyorum diye Anadolu Kadınlarına saygısızlık yaptı. Ağıt Anadolu'da ölünün arkasından yakılıyor. Bu saygısızlık.

'BU BİR İNTİKAM DAVASI'

Kendisi erkeğe de kadına da şiddet uygulamaya bayılır. Hem psikolojik hem de fiziki şiddet. Bu bir intikam davası artık. Bu mevzu burada bitmedi. Temyize gideceğiz."

'BENDEN SONRASI TUFAN'

Ahmet Kural, muhabirler Sıla ve Hazer Amani ilişkisini sorunca 'Benden sonrası Tufan arkadaşlar' açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSILA  AHMET KURAL