UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“ALİ KOÇ ACİL İSTİFA!”

Alanyaspor maçı bardağı taşıran son damla oldu!.. Ve Fenerbahçe’ye gönül verenler sosyal medyadan Ali Koç’u istifaya davet ettiler!

“ALİ KOÇ ACİL İSTİFA!”

Gökhan Kaya yazıyor…

Fenerbahçe taraftarı çok kötü sonuçlara rağmen bugüne kadar desteklediği Ali Koç’u istifaya davet etmeye başladı.

Alanya karşısında bu akşam alınan yenilgi adeta final oldu.

Sosyal medya adeta yıkılıyor.

Büyük umutlarla, taraftarın desteği ile başkanlığa getirilen Ali Koç taraftara büyük hüsran yaşattı.

Peki, istifa eder mi?..

Bence hemen etmesi lazım…

Hem de hemen…

Çünkü belli ki bu anlayışıyla gelecek sezon için de hiçbir şey yapamayacağı artık net olarak belli oldu.

İşte gördüklerim;

1-    *Geldiği günden beri enkaz edebiyatından başka hiçbir şey yapmadı. Hem sezon başı hem ara transferde hocadan futbolculara tercihlerini çok çok kötü kullandı.

2-    *Fenerbahçe’nin çıtasını çok aşağıya düşürdü. Fenerbahçeliler, Galatasaray’la beraberliğe bile sevinir hale geldi. Futbolculardan, kulüp çalışanlarına kadar herkese tepeden baktı ve Fenerbahçe’yi kendi şirketi gibi görünce sarı-lavcivertli camiada gönül birlikteliği ortadan kalktı.

3-    *Egosu yüzünden sadece lafını bire bir dinletebileceği çok zayıf bir yönetim kurulu kurdu. Yönetimin ne maddi gücü vardı ne de tecrübesi. Sadece Ali Koç’un emirlerini uygulayan bir alt düzey çalışan kadro gibi oldular.

4-   * Fenerbahçe taraftarı ve camiası Ali Koç’u, Koç Ailesi’nin bir üyesi olduğu ve bütün kulüpler maddi sıkıntı yaşarken Fenerbahçe’yi uçuracağını düşünerek istediler. Ama O ise taraftarlardan toplayabileceği paralarla adeta bir muhasebeci gibi kulübü yönetmeye kalktı. Beklenti bu değildi… Zaten ilk göreve başladığında forma satışına yüklenerek bu sinyali vermişti, sonra ise kampanyalarla devam etti. Bu arada cebinden verdiği para da hiçbir işe yaramadı, çöpe gitti.

5-   *“Fener Ol” kampanyasıyla Fenerbahçe’yi çok küçülttü. Başarısız olacağı baştan belli olan kampanya Fenerbahçe’yi değil de Ali Koç’a destek parasına dönünce hiçbir sonuca ulaşılamadı. 30 Milyon olduğu söylenen Fenerbahçe taraftarının 1 Milyon’u bile rağbet etmedi. Çünkü Ali Koç’a güvenleri kalmamıştı. Yaptığı reklam filmi ve para isteme söylemleri koca Fenerbahçe’ye adeta itibar suikasti yaşattı.

Sonuç;

Neden acil istifa dedim?..

Fenerbahçe’nin en azından şu anda küme düşme durumu yok gibi bir şey…

Hemen bırakırsa zaten Ali Koç’un tavrıyla eziklenen futbolcular canlarını ortaya koyup bundan sonraki maçları kazanacaklardır.

Ama esas önemlisi istifa ederse şu anda gelebilecek bir yeni yönetim, gelecek sezonun şampiyonluğa oynayacak Fenerbahçe’sini yaratmak için imkan bulacaktır.

Belli ki Ali Koç bu işi yapamayacak.

Uzatmasının anlamı yok.

Ne Fenerlileri üzsün ne de kendini ve ailesini…

Bazen olmadığını da kabul etmek ve yapabilecek insanlara fırsat vermek de büyük erdemdir. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfenerbahce  alikoc  istifa