UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MANİSA CİNAYETİ SORUMLUSUNUN, AİLEYİ TEHDİT ETTİĞİ ÖĞRENİLDİ!

Manisa anne-kız cinayetini konuşmuştu. Kız arkadaşı ve annesini öldürüp intihar eden şahsın yıllardır aileyi tehdit ettiği ortaya çıktı.

MANİSA CİNAYETİ SORUMLUSUNUN, AİLEYİ TEHDİT ETTİĞİ ÖĞRENİLDİ!

Manisa Yunusemre’de, sevgilisini ve annesini öldürüp intihar eden Bulgaristan uyruklu şahsın, daha önce de kız arkadaşını ve ailesini tehdit ettiği ortaya çıktı.

ANNE KIZI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETMİŞTİ

Yunusemre’de, 31 yaşındaki Tennur Öztürk isimli şahıs, geçtiğimiz gün 23 yaşındaki kız arkadaşı Rabia Bayram ve annesi Fatma Bayram’ı öldürüp intihar etmişti. Anne-kızın cenazesi bugün toprağa verildi.

KATİL ÜLKEYE BİR AY ÖNCE GELMİŞ

Manisa Yunusemre’de, iki cinayet işleyen ve intihar eden Tennur Öztürk’ün, 1 ay önce ülkeye girdiği, cinayette iki ayrı silah kullandığı, Rabia’nın canını kurtarmak için balkondan sokağa çıkıp kaçtığı öğrenildi.

YILLARDIR AİLEYİ TEHDİT EDİYOR

Rabia’nın babası Tuncer Bayram, eşini ve kızını kaybetmenin acısıyla gazetecilere açıklama yaptı. Gece bekçiliği yapan Bayram, eşinin ve kızının Tennur Öztürk tarafından tehdit edildiğini, bu sebeple uykusuzluk çektiğini anlattı. Uyku sorunu sebebiyle olay sırasında da arka odada uyuduğunu ve polisler geldiğinde ancak uyanıp olaydan haberdar olduğunu aktardı.

EVE MERMİ VE ÇİÇEK GÖNDERDİ

Kızını tehdit eden Öztürk’ün eve mermi ve çiçek gönderdiğini, şahsı polise ihbar etmek için kızını ikna edemediğini söyledi. Şahsın 5-6 yıldır kızını rahatsız ettiğini ve uyuşturucu bağımlısı olduğunu dile getirdi. Kızının ona bir yakınlık göstermediğini ancak son yılların şahsın tehditleriyle geçtiğini aktardı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmermi  anne  kız  cinayet