UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU ESKİ EŞİNE ŞİDDET UYGULADI!

Sular durulmuyor! Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasında ipler iyice gerildi.

ÜNLÜ OYUNCU  ESKİ EŞİNE  ŞİDDET UYGULADI!

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki gerilim devam ediyor. Depp'in kendisine şiddet uyguladığını söyleyerek boşanma davası açan Heard'ün mahkemeye verdiği fotoğraflarda çiftin evindeki her şeyi birbirine kattığı görülüyor.

Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki gerilimde sıcak bir gelişme yaşandı. Ünlü çift boşandıktan sonra Amber Heard, Depp’in kendisine şiddet uyguladığını söyleyerek tazminat davası açmıştı. Heard ve avukatının başvurusunda delil olarak sunulan fotoğraflar ortaya çıktı.

Amber Heard, Johnny Depp’in kendisine açtığı 50 milyon dolarlık hakaret davasını reddetti. Mahkemede Heard, avukatı aracılığıyla Depp’in karalama iddialarına yanıt verdi. Heard’ın avukatı Eric George, Depp’in evlenmeden önce ve evlendiği sırada kendisine şiddet uyguladığı iddialarını yineleyerek, yüzünde morluklar ve kollarında yara izlerini içeren görüntüleri mahkemeye sundu.

George, “Johnny Depp, Amber Heard’a fiziksel ve sözlü olarak şiddet uyguladı” diyerek, “Boşanmalarından bu yana aleni bir şekilde taciz etmeye devam etti ve istismarı reddederek dünyayı kandırmaya çalıştı. Bay Depp’in aşağılık davranışının sona ermesi çok uzun zaman aldı” ifadelerini de kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERjohnny deep  amber heard