UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KOSKOCA BİR SERVETİ BAKIN NE İÇİN HARCADI?

Kendisini dünyaya “Rus Barbie” olarak tanıtan Tatiana Tanya Tuzova görünüşüyle şoke ediyor. Birçok operasyonun ardından Barbie’ye benzeyen genç kadının bugünkü haline ulaşabilmek için harcadığı miktarı duyanlar ise hayrete düşüyor!

KOSKOCA BİR SERVETİ BAKIN NE İÇİN HARCADI?

Dünya Rusya'da yaşayan “Barbie” Tatiana Tanya Tuzova'yı konuşuyor. Dünyadaki en büyük Barbie bebek koleksiyonunun sahibi olduğunu iddia eden ve dünya rekorunu almak isteyen 32 yaşındaki Tatiana, bu zorlu hobinin onu arkadaşsız bıraktığını açıkladı.

Soyadını da “Barbie” olarak değiştirmek isteyen Tatiana, "Evet neredeyse hiç arkadaşım yok. Bunun için zamanım yok. Ama bu benim için sorun değil. Ben yalnız olmayı seviyorum. Kocam var ve o bana yetiyor" dedi.

Daha önce 121 dolar (690 TL) ile geçinmeye çalıştığını ve zorluk yaşadığını belirten Tatiana bu yüzden radikal değişiklikler yaptığını belirtiyor.

Ancak genç kadın 'Barbie' olmanın bir iş değil 'hayat tarzı' olduğunu iddia ediyor.

Her ne kadar kendisi 'Barbie'yi taklit etse de Tatiana, kendisini taklit etmeye çalışmanın oldukça zor olacağını ve eşi benzeri olmayacağını söylüyor.

Tatiana yaptığı estetik operasyonları için 120 bin dolar (680 bin TL) harcadığını ancak bu yüzden pişmanlık duymadığını belirtiyor.

Tatiana şimdiki hedefinin ise rekorlar kitabına girmek olduğunu söylüyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbabrie  rus  estetik