UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ANKARA’DAKİ KÖPEK KATLİAMIYLA İLGİLİ KAN DONDURAN İDDİA!

Ankara’da zehirli tavuk etiyle köpeklere yapılan vahşetin detayları ortaya çıkmaya başladı. Köpeklerin zehirlenmesiyle ilgili kan donduran bir iddia ortaya atıldı.

ANKARA’DAKİ KÖPEK  KATLİAMIYLA  İLGİLİ KAN  DONDURAN İDDİA!

Bu nasıl insanlık, bu nasıl vicdan! Ankara’da meydana gelen zehirli tavuk etiyle köpekleri zehirleme vahşeti tüm Türkiye’nin gündemine oturdu.

Tüyleri diken diken eden görüntülerin ardından ortaya korkunç bir iddia atıldı. Hürriyet’in haberine göre; Bölgede oturan Levent Ö.’nün 2 kişiye para ve zehirli etleri vererek köpekleri zehirlettiği iddiası öne çıktı.

Yaşanılan olay sonrası yapılan incelemeler sonucunda köpeklerin öldürüldüğü bölgede oturan Levent Ö.’nün, yanına gelen 2 kişiye para ve içinde zehirli etlerin olduğu poşet verdiği belirlendi.

Gözaltına alınan Levent Ö. suçlamaları kabul etmezken, köpeklerin görüntülerde görülen diğer 2 kişi tarafından zehirlenmiş olabileceğini ve o kişileri de tanımadığını söyledi.

Köpeklere zehirli et vererek katleden Musa D. ve Aydın G. de yapılan çalışma sonrası gözaltına alındı. Halde balıkçılık yapan Levent Ö.’nün, oto yıkamada çalışan Musa D. ve Aydın G.’ye poşet içerisinde zehirli etler ile para vermesi saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Musa D. ve Aydın Ö.’nün, suçlamaları reddederek “Biz poşetleri Ulus’ta bulduk. Bunları köpeklere verdik. Etlerin zehirli olduğunu bilmiyorduk. Levent Ö.’den aldığımız para ise borcu vardı, onu verdi” dedikleri öğrenildi. 

O görüntülere aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz…


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERankara  katliam  köpek