UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEGHAN MARKLE’IN BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ AĞZINDAN KAÇIRDI!

Şampiyon tenisçi Serena Williams’ın, hamile olan yakın arkadaşı Meghan Markle’ın doğumdan önce açıklanmayan bebeğinin cinsiyetini ağzından kaçırdığı iddia edildi.

MEGHAN MARKLE’IN BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ AĞZINDAN KAÇIRDI!

Ünlü tenisçi Serena Williams ile İngiltere kraliyet ailesinin Sussex Düşesi olan Amerikalı eski oyuncu Meghan Markle’ın çok yakın arkadaş oldukları biliniyor.

Serena Williams, Meghan Markle ile Prens Harry’nin geçen yıl 19 Mayıs’ta gerçekleşen düğününe de katılmıştı.

Serena Williams’ın, yaptığı bir konuşmada, hamile olan Markle’ın bebeğinin cinsiyetini ağzından kaçırdığı iddia edildi.

Bir çocuk annesi olan Williams, ebeveynlere tavsiyelerde bulunduğu bir konuşmasında, “Hatalarınızı kabul edin ve mükemmel olmayı beklemeyin. Kendimize çok fazla baskı yapıyoruz” diyerek isim vermeden Markle’ın hamileliğinden bahsetti.

“Arkadaşım hamile” diyen Williams, konuşmasına şöyle devam etti: “Arkadaşım bana, ‘Çocuğum bunu yapacak’ diyor, ben de ona ‘Hayır o (kız) yapmayacak’ diyorum. Bana ‘Senden tüyo almalıyım’ diyor, çünkü evet ben de bu yüksek beklentilere sahiptim.”

Williams’ın bebekten bahsederken İngilizcede kadınlar için kullanılan “she” öznesini kullanması, bebeğin kız olacağı haberi olarak yorumlandı.

Kraliyet geleneklerine göre doğacak bebeklerin cinsiyeti açıklanmıyor. Hatta bebeğin anne babası bile doğuma kadar bebeğin cinsiyetini bilmiyor.

Ancak Meghan Markle'ın ABD'de yaptığı baby shower partisinden yansıyan bu fotoğraf da bebeğin kız olacağı haberi olarak İngiliz basınında yer almıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeghan markle