UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AK PARTİ’DEN İLK MYK SONRASI AÇIKLAMA!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçimin ardından yapılan ilk MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor.

AK PARTİ’DEN İLK MYK SONRASI AÇIKLAMA!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamalarının satır başları şöyle;

Beldelerde, ilçelerde ve illerde vatandaşın bize verdiği mesajın tam anlaşılması için gereken talimatı vermiştir. Vatandaşın memnun olduğu, memnun olmadığı konular nelerdir. Bunların daha iyi anlaşılması için tüm birimlere talimat vermiştir.

Sistem, referanduma da, genel seçim ve yerel seçimle vatandaşımız tarafından onaylanmıştır. Yeni sistem yüksek meşruiyetle devam edecek.

Cumhurbaşkanımızın birimlere verdiği talimat çerçevesinde çalışmaları gerçekleştirecek.

Siyasetin öznesi, bir takım oligarşik gruplar değil vatandaştır.

Yeni seçilmiş belediye başkanları ile seçimin üzerinden bir ay bile geçmeden kapsamlı bir değerlendirme yapılacaktır. Manifestoların yerine gelmesi için beldeler ve ilçeler üzerinde yerine gelmesi detaylı bir şekilde konuşulacaktır.

AİHM'de ilk Türk kadın yargıç olarak atanan Saadet Yüksel'i kutluyoruz. İnsan hakları yargısına önümüzdeki süreçte daha çok ihtiyaç duyulacak.

İsrail seçimlerini takip ediyoruz. Kesin sonuçların başa baş gittiği söyleniyor.

Neticenin cuma günü ortaya çıkacağı değerlendiriliyor. Sonuçları yakından takip ediyoruz. Filistinlilere düşmanlıkta partilerin yarışı var. Netanyahu içeride bir sürü yolsuzluk suçlaması ile karşı karşıyayken bu saldırgan tutuma girdi. Tehditkar siyasetin kazanmaması gerekirdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAK Parti  seçim  açıklama