UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MÜGE ANLI'DA FLAŞ İTİRAF: “OĞLUMU BEN ÖLDÜRDÜM!”

15 aydır kayıp olan Engin Karakollu'nun babası Arif Karakollu canlı yayına konuk oldu ve eşi ile kızı tarafından Engin Karakollu'yu öldürmekle suçlanıyordu. Bugün canlı yayında itirafını gerçekleştiren Arif Karakollu oğlu Engin Karakollu'yu evdeki tüfekle göğsünden vurarak öldürdüğünü itiraf etti.

MÜGE ANLI'DA  FLAŞ İTİRAF:  “OĞLUMU BEN  ÖLDÜRDÜM!”

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugünkü bölümünde 15 aydır kayıp olan Engin Karakollu'nun akıbetinin ne olduğu inceleniyordu.

Psikolojik sıkıntılar yaşadığı ve anne babasını defalarca darp ettiği iddia edilen Engin Karakollu bir gece ortadan kayboldu.

Engin Karakollu'nun annesi ve kız kardeşi, darp edilmemek ve canlarını kurtarmak için evi terk etti ve İstanbul'a yerleşti.

Müge Anlı'nın canlı yayınına katılan Engin Karakollu'nun annesi ve kız kardeşi, baba Arif Karakollu'yu suçladı.

Arif Karakollu dün canlı yayına katıldı ve tüm suçlamaları reddeti. Ancak bugün eşi ve kızının stüdyodan çıkarılmasını istedi ve ardından cinayeti itiraf etti.

Engin Karakollu'yu öldürdüğünü itiraf eden Arif Karakollu, olayı en ince ayrıntısına kadar anlattı.

MANDIRAYA GÖMDÜM

Arif Karakollu cinayeti itiraf etti ve oğlu Engin Karakollu'nun kendisine saldırdığını ve kendini korumak amacıyla tüfeğini alarak öz oğlu Engin Karakollu'yu göğsünden tek kurşunla vurduğunu itiraf etti.

Ardından Engin Karakollu'yu mandıranın yanında bulunan saman balyalarının altına gömdüğünü itiraf eden Arif Karakollu'nun bu açıklamalarının ardından anne ve kız kardeşi sinir krizi geçirdi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmüge anlı