UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AK PARTİ’DEN İTİRAZ SÜRECİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti'nin yerel seçim sonuçlarına yaptığı itirazlara ilişkin, "İtiraz sürecini küçümsemeye çalışıyorlar. Süreç yargı denetimi altında yürümektedir" dedi.

AK PARTİ’DEN İTİRAZ SÜRECİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA!

İtiraz süreçleri devam ederken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten düzenlediği basın toplantısında açıklamalar geldi.

İşte Çelik'in açıklamalarından satır başları,

"İsrail Başbakanı, yine pervasız saldırganlığını ortaya koydu." nİsrail Başbakanının yaptığı resmen dünyada büyük çatışmaları tetikleyecek, büyük gerilimlere imza atacak bir olaydır.Bütün bir Orta Doğu'yu ateşe verecek, bütün bir dünyayı ateşe verecek çılgınca sözleri seçim malzemesi olarak İsrail'in içindeki aşırı sağcılardan destek alma amacıyla söyledi. Bu ilhak kararı, dünyanın başka yerlerinde de başka unsurları tetikleyecektir."

SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZLAR;

"İtiraz sürecini küçümsemeye çalışıyorlar. Süreç yargı denetimi altında yürümektedir. İkide bir 'biz kazandık' diyorlar. Peki bu kadar rahatsanız, oyların sayılması konusunda bu telaşınız niye?” ifadelerini kullanan Çelik, “Sürecin patronu YSK’dır” sözlerini de cümlelerine ekledi.

Ayrıca Ömer Çelik, "15 seçimdir vatandaşımız bizi birinci parti yaptı, bu bir rekordur. YSK'ya telkin, tehdit içeren açıklamalar suçtur." İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAK PARTİ  SEÇİM  AÇIKLAMA