UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

O BOŞANMANIN SEBEBİ ÜNLÜ SUNUCU ÇIKTI!

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük tazminatına konu olan boşanma herkesin dilinde. Amazon'un kurucusu ve dünyanın en zengin adamı olan Jeff Bezos ve MacKenzie Bezos 35 milyar dolarlık bir anlaşma ile yollarını ayırdı. 25 yıllık evliliğin boşanma ile noktalanmasının ardından gözler rekor boşanmanın müsebbibi görülen sunucu Lauren Sanchez'e çevrildi...

O BOŞANMANIN SEBEBİ ÜNLÜ SUNUCU ÇIKTI!

İnternet alışveriş devi Amazon’un kurucusu ve dünyanın 144 milyar dolarlık serveti ile en zengin ismi Jeff Bezos (55) ile 25 yıllık eşi MacKenzie Bezos (48), 3 ay önce boşanma kararı aldıklarını açıklamışlardı.

Dünya borsaları ve gündemi bu boşanmaya kilitlenmişti. Çünkü Bezos’un malvarlığı bölünürse en zenginler listesi değişecekti.

EN YÜKSEK BOŞANMA ANLAŞMASI

Dünyanın 144 milyar dolar ile en zengin insanı Jeff Bezos'tan boşanan 25 yıllık eşi MacKenzie bir gecede dünyanın en zenginleri listesini değiştirdi.

DÜNYANIN EN ZENGİN 3’ÜNCÜ KADINI

35.8 milyar dolarlık boşanma anlaşması ile dünyanın en zengin 3’üncü kadını, en zengin 26’ncı insanı oldu.

Jeff Bezos ve MacKenzie Bezos’un boşanma süreci 90 gün içinde tamamlanacak.

Dünya bu boşanmayla ilgili olarak dudak uçuklatan paraları konuşurken bir yandan da her şeyin sebebi olan Lauren Sanchez'i merak ediyor.

HER ŞEYİN ARKASINDA O KADIN VAR...

Jeff Bezos ve MacKenzie Bezos'un 25 yıllık evliliklerini bitiren kişi olarak tarihe geçen Lauren Sanchez de oldukça ünlü bir yüz. Amerikan Fox kanalında yıllardır sunuculuk yapan Lauren Sanchez de yıllardır kameraların önünde. Sanchez aynı zamanda pilotluk da yapıyor. 4 çocuklu Bezos ailesinin dağılmaısna sebep olan Lauren Sanchez de evli ve 3 çocuk annesi. Lauren Sanchez'in eşi Matt Damon ve Ben Affleck gibi pek çok ünlü Hollywood yıldızının menajerliğini de üstlenen Patrick Whitesell.

JET HIZIYLA DİLEKÇE VERDİ

Dünya Jeff Bezos'un boşanmasını konuşurken ilginç bir gelişme daha yaşandı. Lauren Sanchez ve eşi de boşanmak için dilekçe verdiler.

Sevgilisinin boşanma haberinin hemen ardından harekete geçen Sanchez'in bu hareketi akıllara başka bir soru getirdi.

Lauren Sanchez'in, 3 yıl önce Bezos'la tanıştıktan sonra çevresine, "Tam idealimdeki erkek. Hayalini kurduğum adam. O özel biri ve onunla vakit geçirmek beni çok mutlu ediyor" dediği biliniyor. Ve bu ilişki ikili tanıştığından beri devam ediyor.

Acaba hemen evlenmek mi istiyorlar sorusuyla gündeme gelen Bezos-Sanchez çifti önümüzdeki günlerde hemen harekete mi geçecek yoksa suların durulmasını mı bekleyecek herkes nefesleri tutmuş bekliyor...

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERjeff bezos