UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PAZAR GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul’da yarın hava durumu parçalı zamanla çok bulutlu ve öğle saatlerinde sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde pus ve sis hadisesi bekleniyor.

PAZAR GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Eskişehir, Konya, Kayseri, Sivas, Bolu, Malatya, Elazığ, Ardahan, Kars ve Ağrı çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Ege kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde Marmara Bölgesi'nin kuzey ve doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

KUVVETLİ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Yağışların Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli olması beklendiğinden, ani sel, su baskını, yıldırım tehlikesi ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Muğla kıyılarında güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Antalya kıyılarında güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı yarın yer yer çok bulutlu, Eskişehir, Konya, Kayseri ve Sivas çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Bolu çevrelerinin yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinde Ağrı, Kars, Ardahan çevreleri ile yarın (Pazar) Elazığ ve Malatya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13