UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FUTBOLCULARI DOLANDIRAN MENAJER TUTUKLANDI!

Futbolcuları sahte icra takipleriyle dolandırmak isteyen menajer İskender Çam, kendisine yardım eden iki kişiyle birlikte tutuklandı.

FUTBOLCULARI  DOLANDIRAN  MENAJER  TUTUKLANDI!

Trabzonspor'un Kolombiyalı yıldızı Hugo Rodellega, tanımadığı kişilerce hakkında 2.5 milyon TL'lik icra takibi başlatıldığını öğrenerek İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na başvurmuş ve parasının çekilmesine engel olmuştu.

Bobo olarak tanınan Beşiktaş'ın eski yıldızı Brezilyalı Deivson Rogerio Da Silva da hakkında başlatılan icra takibini alışveriş yaptığı sırada hesabındaki parayı çekemeyince haberdar olmuş ve polise başvurarak 200 bin Euro'sunun çekilmesini son anda önlemişti.

Futbolcuları dolandıran çete soruşturmasın kapsamında, Rodallega ve Bobo'nun ardından Kayserispor'in Portekizli yıldızı Silvestre Manuel Gonçalves Varela da savcılığa başvurmuştu. Portekiz milli takım oyuncusu da olan ve orta saha mevkiinde oynayan Varela, hakkında başlatılan sahte icra takibiyle 450 bin TL'sinin çekildiğini söyleyerek şikayetçi olmuştu.

İLAMSIZ İCRALARI İSPATLAYAMADI

Üç futbolcunun ihbarları sonrası, savcılık tarafından futbolcuları sahte icra takipleriyle dolandırmaya çalışan çete üyeleri tespit edildi. Gözaltına alınan ve kendisini menajer olarak tanıtan İskender Çam'ın ifadesi alındı.

Çam ifadesinde, Birçok kulübün transfer görüşmelerinde yer alıyorum. 10 yıldır gerçek bir menajerim. Futbolcuların sözleşmelerini dahi ben hazırlıyorum. Bana sahte menajer denilerek kumpas kuruluyor. Ben iddia edildiği gibi sahte bir icra takibine gitmedim. Hepsinden alacağım var alacaklarımı bir belge ile ispat edemesem de herhangi bir belge ibraz etmeden icraya başvurarak alacak tahsili ortaya koydum. Kimseyi dolandırmadım" ifadelerini kullandı.

İskender Çam ile gözaltına alınan diğer iki şüpheli Değer O. ve Yalçın İ. tutuklama talebi ile Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

MENAJER, İŞBİRLİKÇİLERİYLE TUTUKLANDI

Hakimlik tarafından, Çam hukuki bir ilişkiden dolayı alacağı olduğunu fakat bu alacağını bir belgeye dayandıramadığı, diğer iki şüphelinin söz konusu icra takiplerine sahte olarak tebliğ yaptığı ve fark edilen bu durum sonrası icraların, mahkemelerce durdurulduğu belirtildi. Şüpheliler, 'Nitelikli Dolandırıcılık' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken soruşturma devam ediyor.

DAVULCU PARAYI ALABİLMEK İÇİN KIRK TAKLA ATTI!  

Bu tarz görüntüleri çok gördük ama bu çok başka. Bir davulcu, düğünde para alabilmek için önce çaldı sonra da düğün sahibiyle oynadı.

Düğün sahibinin davulcuya parayı verirken yaptığı şaka ise görenleri güldürdü. Parayı alan davulcu deyim yerindeyse çocuklar gibi mutlu oldu.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERicra  trabzonspor  alanyaspor