UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖMER ÇELİK’TEN SEÇİM SONUCUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, basın toplantısı düzenliyor.

ÖMER ÇELİK’TEN  SEÇİM SONUCUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA!

İşte Çelik'in açıklamalarından satır başları:

Bizim görevimiz doğru bilginin verilmesi. Kara propaganda yapanlara karşı yapabileceğimiz çok bir şey yok. Dünyadaki tüm seçimleri takip ediyoruz. Batı demokrasileri açısında tartışılan 2 mesele vardır. 1.'si katılımın gittikçe düşmesi. Tabii Türkiye'deki seçimlerde katılımın yüksek olması, takdir edilir.

YSK dünyadaki her kuruma örnek gösterilecek bir kurumdur. Bu sebeple YSK'nın görevini tam olarak yapması demokrasimizin gücünü gösterir. Seçim sürecinin bir parçası olan itiraz süreci devam etmektedir. Sakin olağanüstü bir durum varmış gibi bir tutum sergileniyor. İtiraz süreci normal bir süreçtir ve her seçimden sonra yapılır.

"FARK KAPANMAYACAKSA NEDEN RAHATSIZSINIZ?"

CHP diyor ki "Sayım yapılsa bile elimizdeki fark kapanmayacak" Madem öyle bırakın sayım yapılsın. Neden rahatsız oluyorsunuz. Vatandaşın oyları yerini bulsun. Biz zaten yüzde 53 gibi bir oranla sandıktan başarıyla çıktık. Bu durumu partiler arası bir çekişmeye getirmeye gerek yoktur. Vatandaşlarımız rahat olsun.

Sürekli bir mazbata fetişizmi yaratmaya gerek yok. YSK görevi verecek, biz de vatandaşımızın iradesini selamlayacağız. Cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde herkes görevine devam edecek. Yurt dışında lehte ve aleyhte yapılan tüm konular üzerine yabancı basın mensuplarıyla toplanacağım ve tüm sorularına cevap vereceğim.

YSK bütün illerde AK Parti'nin kararlarına olumlu cevap veriyor diye bir şey yok. Bizim birçok başvurumuz reddedildi. Muhalefetin taleplerinin kabul edildiği yerler var, bizim taleplerimizin reddedildiği yerler de var. YSK'nın içtihatları ve daha önce verdiği kararlara uyumu önemli. Bu kararlar incelensin.

Arkadaşlarımız açıklama yapacaktır, fark giderek azalıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÖMER ÇELİK  SEÇİM