UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖLMESİNİ BEKLERKEN SİGARASINI YAKIP...

Aydın’da sokak ortasında 6 kurşunla öldürülen Dilek Atalay’ın, kızının bir arkadaşının yaşadığı tacizi öğretmene anlattığı için cinayete kurban gittiği öğrenildi.

ÖLMESİNİ BEKLERKEN SİGARASINI YAKIP...

Aydın'ın Didim ilçesinde 28 Şubat'ta 3 kız çocuğunun annesi Dilek Atalay, sokak ortasında oğluna iftira attığı bahanesiyle kendisini durduran Orhan İ. tarafından tabancayla 6 kurşun sıkılarak öldürüldü.

Cinayetin ardından annesiz kalan 3 kızıyla birlikte İzmir'e yerleşen Erhan Atalay, Yeni Asır'a konuştu. 20 yıllık hayat arkadaşının, sarkıntılığa uğrayan bir kızı korumak istediği için canından olduğunu belirten acılı koca, "Eşimi öldürerek yuvamızı darmadağın eden o caninin en ağır cezayı almasını istiyorum" dedi.

'SENİ DE VURACAĞIM'

Yeniasır gazetesinden Kazım Yörükce'nin haberine göre; Eşinin olay esnasında iki kızına kurşunların isabet etmemesi için siper olduğunu ifade eden Atalay, "Kızımın söylediğine göre o cani, kimseyi yanına yaklaştırmayıp eşim can çekişirken sigara yakmış. Ben kendisini tanımıyorum ancak cinayetten sonra beni aradı. 'Karını vurdum, seni de vuracağım' diye tehdit etti. Kuşadası'nda inşaat işçisiyim. Eşimin kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesi'ne geldiğimde acı haberini aldım" diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSİGARA  AYDIN