UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“İSTANBUL İÇİN HENÜZ SAYIM DEVAM EDİYOR!”

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, açıklamalarda bulunmak üzere AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi.

“İSTANBUL İÇİN  HENÜZ SAYIM  DEVAM EDİYOR!”

Binali Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

Ülkemize ve İstanbul'a hayırlı olsun. Tabi birçok yerde açıklandı. İstanbul için henüz sayım devam ediyor. Şu an itibarıyla 14 sandık daha sayılacak ve geldiğimiz nokta da yaklaşık olarak 25 bin civarında rakip aday bizden daha fazla oy almış gözüküyor. İstanbul'da 319.500 iptal oy da var.

Şüphesiz YSK mazbatayı kime verirse başkan o olacak biz tebrik etmesini biliriz, ancak sürecin de devam ettiğini söylemekte fazla var. Biz YSK'dan önce resmi olmayan sonuçları belirledik ve dün akşam itibariyle elimize gelen sonuçlara göre çıktık sonuçları açıkladık. Ondan bu tarafa yaşanan gelişmeler bizim için de yeni sonuçlardır. Kazanan kim olursa olsun İstanbul halkına teşekkür ediyorum. Güzel bir seçim oldu.

Teşkilatımız Cumhur İttifakı olarak AK Parti ve MHP il başkanlıkları, teşkilatımız, kadın ve gençlik kollarımıza kadar bütün teşkilatlar canla başla çalıştık ve süreci tamamladık. Bu vesileyle bütün yol arkadaşlarıma özellikle teşekkür ediyorum.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSEÇİM