UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİKAPI’DA TARİHİ MİTİNG!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın Yenikapı'daki ‘Büyük İstanbul Mitingi’nde konuşuyor. Erdoğan, "AK Parti'ye ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül vermiş kardeşimle Cumhur İttifakı'na inanan, güvenen tüm kardeşlerimle işte bu İstanbul için bir kez daha Yenikapı'dayız. Şu anda aldığım resmi rakam 1 milyon 600 bin" dedi.

YENİKAPI’DA TARİHİ  MİTİNG!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın Yenikapı'daki 'Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yenikapı'da verdiği mesajlar şöyle;

"İSTANBUL SENİ YÜREKTEN SELAMLIYORUM"

“Sevda nedir bilmezsek sevdalandığım şehir; kubbeler arasında nakış gibi işlenen şehir, ey şehadetlerle şahlanan şehir; alemlere rahmet olarak gönderilen Efendimizin İslam alemine işaret ettiği şehir, asrı saadetten gelen misafirleriyle şereflenen şehir… Fetih fatih Sultan Mehmet Han'a nasip olan şehir; adaletin huzurun hakikatin hakim olduğu şehir… Her inançtan, her kesimden insanın güvenle yaşadığı eman şehir; herkesin gözü olduğu gözdesi olduğu İslam şehri! Seni yürekten selamlıyorum İstanbul.”

“Ayasofya'sı ile Sultan Ahmet Camisiyle en son Büyük Çamlıca Camisi ile kıtaları birleştiren İstanbul. Sizleri aşk ile selamlıyorum İstanbul. Yenikapı bugün bir başka güzel. İşte böylesi yürekler fethetmişti İstanbul'u. İşte böylesi bir iman, aşılmaz denilen surları yerle yeksan etmişti. İşte böylesi bir azim asırlarca İstanbul'a dünyayı yönettirmişti.”

 "MİTİNGE KATILIM ORANI 1 MİLYON 600 BİN"

“AK Parti'ye ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül vermiş kardeşimle Cumhur İttifakı'na inanan, güvenen tüm kardeşlerimle işte bu İstanbul için bir kez daha Yenikapı'dayız. Şu anda aldığım resmi rakam 1 milyon 600 bin.”

"ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ'Nİ DE KISA BİR ZAMANDA BİTİRECEĞİZ"

“AK Partili belediyelerde kültür merkezi yok diyorlar. Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın (Yassıada) açılışı seçimden sonra yapılacak…Temelini attık, nasip olursa Atatürk Kültür Merkezi'ni de kısa bir zamanda bitireceğiz. 29 Ekim'de Fazıl Say'ın Külliye'de bir konseri olacak. Konserde kendisinin de bir bestesi olacak. Bizim derdimiz ‘Sen hangi zihniyettesin’ değil. Biz geldiğimizde İstanbul'da sadece 4 spor merkezi vardı. Herkes spor yapabilsin diye park ve bahçeleri de spor aletleriyle doldurduk.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13