UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ FUTBOLCUYA EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ CEZA!

ngiliz milli futbolcu Adam Johnson, 15 yaşındaki bir kızı taciz ettiği gerekçesiyle aldığı cezanın şartlı tahliyeye çevrilmesinin ardından hapisten çıktı. Ancak mahkeme, Adam Johnson'ın kızını tek başına görmesini yasakladı.

ÜNLÜ FUTBOLCUYA EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ CEZA!

İngiltere Premier Lig'de Manchester City, Sunderland, Leeds United gibi takımlarda oynayan İngiltere Milli Takımı'nın da formasını 12 kez giymiş olan Adam Johnson, çocuğa cinsel istismar suçundan 2022 yılına kadar hapse mahkum edilmişti.

HAPİS CEZASI, ŞARTLI TAHLİYEYE ÇEVRİLDİ

Mayıs 2016'da görülen davada Adam Jonhson, mahkeme tarafından Sunderland taraftarı olan 15 yaşındaki bir kız çocuğunu öptüğü ve elle taciz ettiği gerekçesiyle 6 yıl hapis cezası vermişti. Üç yıldır hapiste yatan Adam Johnson'ın cezası şartlı tahliyeye çevrildi.

KIZINI TEK BAŞINA GÖREMEYECEK

Ancak mahkeme, Adam Johnson'ın henüz dört yaşında olan kızını yalnız başına görmesine izin vermedi. Sosyal hizmetler sorumlusunun Adam Johnson'ı yakında takip etmesine ve İngiliz eski yıldız futbolcunun kızı Ayla ile bir an bile yalnız kalmasına izin verilmemesine karar verildi. Adam Johnson'ın yaşayacağı adresi de sosyal hizmetler sorumlusuna vereceği ve gideceği her yeri önceden haber vereceği belirtildi.

15 YAŞINDAKİ TARAFTARA CİNSEL TACİZDE BULUNMUŞTU

Adam Johnson, 15 yaşındaki Sunderland taraftarına cinsel tacizde bulunmaktan suçlu bulunmuş, 31 yaşındaki eski futbolcunun kredi kartlarında yapılan araştırmada çok sayıda cinsel ilişki sitesine para yatırdığı ortaya çıkmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfutbolcu