UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ’A ÖDÜL YAĞDI!

Türkiye genelinde engellilerin verdiği oylarla belirlenen 3. Onur Akay Medya Yılın Ödülleri’nde, UçanKuş TV’ye ödül yağdı.

UÇANKUŞ’A ÖDÜL YAĞDI!

TRT sanatçıları ve konservatuar hocalarından oluşan jüri ve Türkiye genelinde engellilerin verdiği oylarla belirlenen, 3. Onur Akay Medya Yılın Ödülleri’ni kazananlar belli oldu.

Ödüller, Nilay Dorsa’nın sunumu ile 3 Nisan 2019 Çarşamba günü, Kazlıçeşme Kültür Merkezi’nin Akdeniz Salonu’nda saat 19.00’da gerçekleşecek ödül töreni ile sahiplerini bulacak.

351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güç Birliği Federasyonu Genel Başkanı Recep Osman Erdoğan, Engelliler Gençlik Komisyonu Başkanı Serdar Kurtuluş ve Onur Akay Medya İmtiyaz Sahibi ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, engellilerin verdiği oylarla belirlenen sonuçları açıkladı.

UçanKuş TV, ‘Yılın Televizyon Kanalı Ödülü’ne layık görülürken, UçanKuş TV Haber’den Ümit Özhan ‘Yılın Haber Spikeri Ödülü’ne, UçanKuş TV programcılarından Tayyar Işıksaçan ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne ve Bilal Özcan ise ‘Yılın Magazin Gazetecisi Ödülü’ne layık görüldü.

Genel Başkan Recep Osman Erdoğan, “Jürinin belirlediği isimler arasında engellilerin verdiği oylarla Türk sinemasında usta oyuncu Engin Çağlar, Türk müziğinde usta sanatçı Ayşe Mine ve basında ise usta gazeteci Tayyar Işıksaçan ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne layık görüldü.” dedi.

TARKAN’A ‘YILIN BABASI ÖDÜLÜ’ VERİLİYOR!

Engelliler Gençlik Komisyonu Başkanı Serdar Kurtuluş ise, “Engellilerin verdiği oylarla geçtiğimiz sene baba olan Megastar Tarkan’a ‘Yılın Babası Ödülü’, MS hastası oğlu olan ünlü sanatçı Safiye Soyman’a ise, ‘Yılın Annesi Ödülü’ layık görüldü.” açıklamasını yaptı.

YILIN POP MÜZİK SANATÇISI DEMET AKALIN!

Medyanın İmtiyaz Sahibi Onur Akay ise, diğer kategorilerde ödül alan isimleri açıkladı. Akay, “Engellilerin verdiği oylarla Demet Akalın’a ‘Yılın Pop Müzik Sanatçısı Ödülü’, Çağdaş Suseven’e ‘Yılın Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ödülü’, Ahmet Çevik’e ise, ‘Yılın Oyuncusu Ödülü’ layık görüldü.” dedi.

Medya dünyasından ödül alan isimleri de açıklayan Akay, “Medya dünyasından ise ‘Yılın Magazin Programı Ödülü’, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in Kanal D’de sunduğu ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına verildi.

‘Yılın Televizyon Kanalı Ödülü’nü UçanKuş TV, Yılın Magazin Gazetecisi Ödülü’nü Bilal Özcan, ‘Yılın Haber Spikeri Ödülü’nü  Show Haber’den Ece Üner, ‘Yılın Haber Muhabiri Ödülü’nü Show Haber’den Hazan Kusal ve ‘Yılın Haber Spikeri Ödülü’nü erkekler kategorisinde ise, UçanKuş TV’den Ümit Özhan alacak.” ifadelerini kullandı. Yurt içi ve yurt dışından katılacak çok sayıda engellinin izleyeceği ve girişlerin ücretsiz olduğu törende, engellilerin gösterileri ve sürpriz konserler de olacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13