UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADANA VE ANKARA OTOGARINDA ORGANİZE İŞLER!

Adana ve Ankara otogarında “sahte imza” skandalının yankıları devam ediyor…

ADANA VE  ANKARA  OTOGARINDA  ORGANİZE İŞLER!

Adana’nın en büyük otobüs firması Lider Adana ve yeni Adana firmasını Mayıs ayında satın alan ve iki ay sonra beyin kanamasından vefat eden sahibinin vermiş olduğu vekâletnamelerle geriye dönük geçmiş tarihli işlemler yaparak, Adana ve Ankara yazıhanelerinin usulsüz işlemlerle başka firmalara ve kişilere devredilmesi sonucunda belediyelerin de çok büyük bir suç içinde olduğu gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Vefat eden firma sahibinin otobüsleri parçalanarak aynı kişilerce satıldığı ve yazıhanelerden firma sahipleri adına para toplandığı ve zimmetlerine yüklü miktarda para geçirdikleri gerekçesiyle bu kişiler hakkında suç duyurusunda bunulduğu öğrenildi.

Ayrıca bu şahıslarında içinde bulunduğu kişilerle beraber hareket ederek sahte senetler düzenleyerek çok sayıda Adana ve diğer illerdeki iş insanlarını mağdur ettikleri de belirlendi.

Gizlilik gerekçesiyle isimlerinin açıklanmasını istemeyen mağdurlar hukuk ve Türkiye Cumhuriyeti’nin adaletine güvendiklerini belirterek toplu açıklama yapacaklarını yetkili kişilerinde müdahalesiyle bu usulsüz işlemleri yapanların kimlerin olduğunu kamuoyuyla paylaşacaklarını belirttiler. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERadana  ankara  otogar  sahte imza