UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBULLULARI SEVİNDİREN HABER!

Meteoroloji’den son dakika açıklaması. Bugün hava nasıl olacak?

İSTANBULLULARI SEVİNDİREN HABER!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu kesimlerinde kar, batı kesimlerinde ise yaz havasının olacağını belirtti.

Doğu Anadolu'nun doğusu ile zamanla batı bölgelerin iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya, Uşak, Denizli, Afyonkarahisar, Isparta, Eskişehir, Balıkesir'in güneydoğusu, Bursa'nın güneyi, Manisa'nın doğusu ile Konya'nın batı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji’den alınan bilgilere göre; Marmara, parçalı ve az bulutlu, zamanla güneydoğusunun çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Balıkesir'in güneydoğusu ve Bursa'nın güney çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İSTANBUL °C, 16°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 21°C

Az bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu

BURSA °C, 19°C

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra güney çevreleri (Orhaneli, Keles, Harmancık, İnegöl ilçeleri) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ANKARA °C, 19°C

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı batısı yer yer çok bulutlu

ÇANAKKALE °C, 18°C

Parçalı ve az bulutlu

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeteoroloji  kar  sağanak yağış  yağış  güneş  istanbul