UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

INSTAGRAM’IN O ÖZELLİĞİ ARTIK TÜRKİYE’DE!

Instagram, Türkiye'de beklenen özelliğini kullanıcıların deneyimine sundu. Buna göre, Instagram özelliği bugünkü güncellemeyle Türkiye'de aktif hale geldi. Öte yandan Instagram'a yeni 'ayarlar' menüsü de eklendi.

INSTAGRAM’IN O ÖZELLİĞİ ARTIK TÜRKİYE’DE!

Instagram’ın birkaç ülkede test ettiği ‘alışveriş’ özelliği Türkiye ve ABD başta olmak üzere pek çok ülkedeki Instagram kullanıcılarına sunuldu.

İlk etapta sınırlı sayıda markanın kullanabildiği bu özellik fotoğraflara bir kez dokunduğunuzda gönderideki ürünün adını ve fiyatını görebiliyorsunuz.

Beğendiğiniz ürünleri uygulamadan çıkmadan satın alabiliyorsunuz.

Ürüne tıkladığınızda bu ürünün bulunduğu diğer fotoğrafları, bu ürünler ile birlikte kombin önerileri ve mağazanın diğer ürünlerini tek sayfada görüntüleyebiliyoruz.

Ürünlerin sağ altında bulunan ‘ayraç’ logolu buton ile ürünleri alışveriş koleksiyona kaydedebilir ve dilediğiniz zaman koleksiyonunuzdaki ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

ABD’deki kullanıcılar satın almak istediği bir ürünü sepete ekleyip ödemeyi de doğrudan Instagram üzerinden gerçekleştirebiliyor.

Türkiye’de ise ürünlerin altında ‘İnternet sitesinde gör’ butonu bulunuyor.

Bu butona bastığınızda uygulama içinde bir tarayıcı sayfası açılıyor ve firmanın kendi sitesi üzerinden satın alım gerçekleştiriyorsunuz.

Donanım Haber’e göre, her iki yöntemle de uygulamadan çıkmadan alışveriş yapılabiliyor.

YENİ AYARLAR MENÜSÜ

Instagram'a bugünkü güncellemeyle yeni ayarlar menüsü de eklendi.

Yapılan açıklamada, "Bildirim ve hesap kontrolleri gibi ayarlarınızı bulmanızı kolaylaştırdık" denildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERınstagram