UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HOLLANDA SALDIRGANININ TÜRK KÖKENLİ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ!

Hollanda'nın Utrecht kentinde silahlı saldırı meydana geldi. Silahlı saldırı sebebiyle 3 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı. Polis, içeride saldırganın olduğunu düşündüğü bir binanın etrafını kuşattı. Hollanda polisi ilk olarak Utrecht kentinde birden fazla noktada ateş açıldığını söylese de bir süre sonra bu bilginin doğru olmadığı teyit edildi.

HOLLANDA SALDIRGANININ  TÜRK KÖKENLİ OLDUĞU  İDDİA EDİLDİ!

Olayın yaşandığı tramvay ise polis kordonuna alındı. Polisten yapılan son açıklamada saldırganın 37 yaşında Türk kökenli bir kişi olduğu bilgisi paylaşıldı.

"SALDIRGANIN BÜYÜK BİR SİLAHLA ETRAFA ATEŞ AÇTIĞINI" İDDİASI

Ülke basınında çıkan haberlerde, saldırı sırasında olay yerinde bulunan bir kişinin "saldırganın büyük bir silahla etrafa ateş açtığını" iddia ettiği aktarıldı.

Haberlerde olay yerinden kaçtığı belirtilen saldırganın her yerde arandığı kaydedildi.

SALDIRGAN BİR BİNADA SIKIŞTIRILDI

Tramvayda ateş açarak en az bir kişiyi öldüren, çok sayıda kişiyi yaralayan saldırganın kırmızı bir araçla kaçtıktan sonra bir binada sıkıştırıldığı iddia edildi.

Özel polis timlerinin operasyon yapmaya hazırlandığı bilgisi verildi.

Yerel polis, 37 yaşındaki bir Türk hakkında 'yaklaşılmaması' uyarısında bulundu. Yapılan açıklamada, "Bu sabah ki saldırıyla bağlantılı olarak, 37 yaşında Türkiye doğumlu Gökmen Tanış'a dikkat etmenizi rica ediyor" denildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHollanda  silah  saldırı