UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFT KOMŞULARINI BEZDİRDİ!

Verdiği cesur pozlarla sık sık gündeme gelen dünyaca ünlü oyuncu ve model Emily Ratajkowski ve eşi Sebastian Bear-McClard, sabahlara kadar parti yaptıkları için komşularını bıktırdı.

ÜNLÜ ÇİFT KOMŞULARINI BEZDİRDİ!

27 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Emily Ratajkowski, yani namıdiğer Emrata, eşi Sebastian Bear-McClard ile komşularını canından bezdirdi.

Sabaha kadar gürültülü partiler düzenleyen ve bağrış çağırışlarıyla kimseyi uyutmayan vurdumduymaz çift, komşularının adeta korkulu rüyası haline geldi.

Emrata'nın komşusu Antoni Ghoosh, elindeki kanıtlarla mahkemeye başvurdu ve ünlü çiftin oturduğu daireyi, NoHo isimli apartmanın en sorunlu dairesi ilan etti.

Ghoosh, mahkemeyle de yetinmeyip, Emrata'nın oyuncu eşi McClard'a gürültü yapmamaları için attığı mesajları, Amerika'nın günlük gazetelerinden olan New York Post'la paylaştı.

Paylaşılan mesajlardan bazıları ise şöyle:

"Hey Sebastian, evinizde bir sinema sistemi var mı bilmiyorum ama benim evimden varmış gibi görünüyor. Kapatmayı dener misin?"

“Müziği kapatır mısın uyumaya çalışıyorum. Tanrı aşkına saat 04:30!'”

Emily ve Sebastian çiftinin ise, komşularının mahkemeye başvurmasını ve gazetelere haber olmasını hiç umursamadığı söylendi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERemily ratajowski