UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ORMANDA ÇIRILÇIPLAK SOYUP DEHŞETİ YAŞATTILAR!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde jandarma turistlere uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Yakalanan zanlılardan birinin telefonunda yapılan incelemede dehşete düşüren görüntülere rastlandı.

ORMANDA  ÇIRILÇIPLAK  SOYUP DEHŞETİ  YAŞATTILAR!

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yerli ve yabancı turistlere uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine araştırma başlatıldı.

Yapılan çalışma sonucunda şüpheli D.Ö. uyuşturucu kullandığı iddiasıyla jandarma tarafından gözaltına alındı. D.Ö.’nün alınan ifadesinin ardından cep telefonunu inceleyen uzman jandarma ekibi, telefonda işkence ve dayak görüntülerini tespit etti.

VİDEO KAYITLARINDA DARP VE İŞKENCE

Ormanlık bir alanda çekildiği tespit edilen vido kayıtlarında ‘yapmayın’ diyerek bağırıp sopayla darp edilen, küfür, hakaret ve eziyete maruz kalan ve kıyafetleri soyulup çıplak bedenle sürünme, şınav çekme, şınav çekemeyince sırtlarına sopa ile vurulan darp ve eziyet edilen 2 kişinin olduğu belirlendi. Video kayıtlarında sürekli olarak ‘hadi hadi düzgün yapın’, ‘öyle mi şınav çekilir’, ‘siz askerlik de mi yapmadınız’ gibi sözler ve küfürler olduğu tespit edildi.

DARP SEBEBİ BORÇ

Olayı araştıran jandarma ekipleri, 1 ay önce çekildiği tespit ettiği videoda işkenceye uğrayan ve adı açıklanmayan mağdurların şüphelilere bir miktar borçları olduğunu ancak bu borçlara fahiş faiz uyguladıkları için ödeyemediklerini tespit etti. Jandarma tarafından ifadeleri alınan mağdurlar olay günü şüpheliler tarafından ormanlık alana götürülerek dövüldüklerini, kendilerine eziyet edildiğini ve cep telefonlarının gasp edildiğini söyleyerek şikayetçi oldu. Mağdurların aldıkları doktor raporlarında vücutlarında iyileşmekte olan darbeye bağlı birçok yaralarının olduğu, bazı yara izlerinin halen bulunduğu belirtildi.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Jandarmanın yaptığı araştırma sonucunda olayla ilgili gözaltında bulunan D.Ö ile birlikte M.B ve A.Y hakkında Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalama kararı verildi. Şüpheli A.Y. evinde jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerden M.B.’nin birçok farklı suçtan aranmasının olduğu ve kullandığı otomobil için sık sık sanayiye gittiği belirlendi. Manavgat sanayi sitesinde önlem alan jandarma ekipleri otomobili için bir tamirhaneye gelen M.B.’yi yakaladı.

YAĞMA, YARALAMA, TEHDİT, HAKARET

Jandarmada işlemleri tamamlanan M.B, D.Ö. ve A.Y. adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, savcılık sorgularının ardından ‘yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama, tehdit, hakaret’ suçlarından tutuklanmaları istemiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Sulh ceza hakimi tarafından ifadeleri alınan şüphelilerden D.Ö. ve M.B. tutuklanırken, A.Y. yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol kararıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERorman  antalya  şiddet  istismar