UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

INSTAGRAM VE FACEBOOK’TAKİ ERİŞİM SORUNU ÇÖZÜLDÜ MÜ?

Instagram çöktü mü? Instagram, sunucuları nedeniyle mi çöktü? Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı Instagram'a giriş yapamadığı mesajlarını paylaştı.

INSTAGRAM VE FACEBOOK’TAKİ ERİŞİM SORUNU ÇÖZÜLDÜ MÜ?

Ayrıca Facebook kullanıcıları da fotoğraf yükleme sorunuyla karşılaşıyor. Facebook Twitter'dan yaptığı açıklamada "Sorunu en kısa zamanda çözmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Instagram erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar Instagram profiline girdiklerinde akış yenilenemedi sorunuyla karşılaşıyor. Kullanıcılar internetten "İnstagram çöktü mü" diye aramalar yapıyor.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram çöktü! Türkiye'den ve dünyadan yüz binlerce kullanıcı, popüler paylaşım sitesine mobil ve masaüstünden erişim sağlayamıyor.

INSTAGRAM'A NEDEN GİRİLEMİYOR?

Instagram'a neden girilemediğiyle ilgili şirketten herhangi bir açıklama yapılmadı.

FACEBOOK'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Kullanıcılar, sosyal medya platformu Facebook'a da erişim sıkıntısı yaşıyor. Facebook'ta kullanıcılar fotoğraf yükleme ve paylaşım sorunuyla karşı karşıya kalıyor.

Facebook erişim sorununa ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı. Facebook açıklamasında "Bazı kullanıcılarımızın Facebook uygulama ailesine erişim sorunu yaşadığının farkındayız. Sorunu 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFacebook  Whatsapp ve Instagram