UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“MAVİ YAZ BİZİ BEKLİYOR”

Mavi ve Kıvanç, 10. sezonunu jean şıklığının göz kamaştırdığı çok özel bir geceyle kutladı! Kıvanç Tatlıtuğ’un gitar performansıyla çok ses getiren Mavi Yaz reklam filmi, davetliler tarafından büyük beğeni topladı.

“MAVİ YAZ BİZİ BEKLİYOR”

Nef Bebeköy’deki etkinliğe Mavi ile Kıvanç’ın yol arkadaşlığına tanıklık eden yakın dostları ve moda dünyasının önemli isimler katıldı.


"MAVİ YAZ BAŞLIYOR ÇOK SES GETİRECEK"


Kıvanç Tatlıtuğ, “Mavi ile marka ve marka yüzü ilişkisinden çok öte yol arkadaşı olduk biz. Birlikte geliştik ve hep yeni şeyler yaptık. Bugüne kadarki reklam filmlerinde benim hayatımın yansımalarını görüyorduk, hepsi tam üstüme göre dikilmiş kampanyalardı. Mavi Yaz filminde ise gitarla hayatıma yeni bir renk daha kattılar ve yapabileceklerim konusunda bir kez daha ilham verdiler.  Jean ve müziğin efsanevi birlikteliğiyle çok ses getirecek bir Mavi yaz bizi bekliyor” dedi.

Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz, “Kalbi jean’le atan bir marka olarak bugün Türkiye’de jean denince insanların aklına ilk Mavi geliyorsa bu başarıda Kıvanç’ın rolü büyük. Hem markası, hem de ürünleriyle ses getiren, kaliteyi ve iyi işler yapmayı odağına koymuş global bir şirket olarak, her sezon yenilenmenin ve heyecan yaratmanın peşindeyiz. Bu kampanyayla, aynı zamanda gençlere ‘İyi bir jean her zaman sana güç verir, cesaretlendirir ve özgür hissettirir’ diyoruz” şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmavi  kıvanç tatlıtuğ