UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİZYOKUZ’A BİR TEPKİ DE HAZAL KAYA’DAN GELDİ!

Kanser tedavisi gören annesiyle duygusal bir paylaşım yaptı! Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü… Tüm dünyada emekçi kadınlar, bu günü çeşitli etkinlikler, paneller ve paylaşımlarla geçiriyor. Geçen haftalarda çok tepki çeken Elidor’un “Bizyokuz” hastagine hem halktan hem de sanatçılardan tepkiler de gelmeye devam ediyor. Bir tepki de başarılı oyuncu Hazal Kaya’dan geldi.

BİZYOKUZ’A BİR TEPKİ DE HAZAL KAYA’DAN GELDİ!

Birçok ünlü isim 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle paylaşımlar yaptı ama en duygusalını ve içinde zekice bir serzeniş olanını Hazal Kaya yaptı.

Güzel oyuncu kanser tedavisi gören annesi ve dün yaşamını yitiren hocası Prof.Selhan Endres’le bir fotoğrafını paylaşıp bir de altına duygusal not düştü.

 


 

Hazal Kaya’nın yazdığı notta dikkat çeken detay ise Elidor, tepki çeken “Bizyokuz” hastagine tepki olarak ortaya çıkan; hatta UçanKuş’un da daha ilk reklam yayınlanır yayınlanmaz; “Bu nasıl reklam, bu nasıl hashtag?” diye sorup “Onun yerine ‘Bizvarız’ deseydiniz keşke” haberinde olduğu gibi “#BİZVARIZ” hastagini kullanması oldu.

Kaya, bu ince göndermesiyle de takipçilerinden takdir topladı.








Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhazal kaya  elidor