UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AHMET KURAL VE SILA’NIN SAVUNMASINDAN İLK SÖZLER!

Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu’nun savunmasından ilk sözler ortaya çıktı.

AHMET KURAL VE SILA’NIN SAVUNMASINDAN İLK SÖZLER!

Yılın davasının duruşması şu anda görülüyor. Ahmet Kural ve Sıla davasının detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Ahmet Kural ve Sıla’ın savunmalarındaki ilk sözler ortaya çıktı.

İşte Ahmet Kural’ın savunması;

Fakat kendi akrabaları ve benim yeğenim ile barışma teklifleri yaptı. Benim için şarkı bestelediğini ve ortak arkadaşlarımızı araya koydu. Sonrasında tekrar görüşmeye başladık. Sonra barıştık, fakat 3 kere ayrı dönemlerde Okan Can Yantır’ı sordum her seferinde farklı cevaplar aldım. Fakat çok âşık olduğum için hiç bir zaman sorgulamadım. O aklımın bir köşesinde kaldığı için olay gecesi Okan Can Yantır’ı sordum Ve senin canını yakmak için birlikte oldum dedi.”

AHMET KURAL’IN AVUKATI SORDU

Ahmet Kural’ın avukatı, mahkemede Sıla’ya sordu; “Savcılığa verilen kanlı gömlek fotoğrafı çekilip, dosyaya konulmuş. Fakat adli ve tahlil araştırması yapılmadan, gömleği geri aldınız. Bu gömlekteki kan Ahmet’in dudağından gelen kan mı?” sorusunu sordu.

Sıla cephesinden gelen bir yanıt olmadığı öğrenildi. Gömlekteki kan Ahmet Kural’ın dudağından gelen kanmış.

VE AHMET KURAL SÖZ ALDI

Ahmet Kural, mahkemede söz aldı ve;

Okan Can Yantır ile birlikte olduğunu öğrendim ve evden gitmeni istiyorum dedim. Sonra Mahmut’u şoförünü arıyorum dedim. Sonra aramızda her ilişki de yaşanan bir tartışma oldu fakat darp olmadı.  Kapıdan çıkarken Sıla, “seni bitireceğim Ahmet Kural” dedi.”

Ahmet Kural, duruşmada aylık kazancının 50 bin TL, yıllık ise 2 buçuk milyon lira olduğunu söyledi.

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu ile güzel bir ilişkiye başladıklarını söyleyerek, “Birlikteliğimiz sırasında aramızda kültür farkından dolayı anlaşmazlıklarımız vardı. Sıla hanım arkadaşlarıma ve inançlarıma yönelik saygısızlığı nedeniyle ayrıldık” dedi.

İşte Sıla Gençoğlu’nun savunması;

“Olay 29 Ekim günü gerçekleşti. Ailesinin evinde çok güzel bir akşam geçirdik. Daha sonra Ahmet’in Zekeriyaköy’deki evine gittik. Daha sonra Okan Can Yantır, sorusu geldi. Kıskançlık krizi girdi ve bir saat tartıştık.”

Ahmet Kural, "2017 Mayıs'ında güzel bir ilişkiye başladık. Ancak dünya görüşlerimizin, inançlarımızın farklılığı, arkadaşlarımı hor görmesi nedeniyle ayrılma kararı aldım. Sonrasında 'bir tokat attı' haberi uydurdu. Bir hafta sonra Okan Can Yantır ile olmaya başladı. 1.5 ay evden çıkmadım. Kimseyle görüşmek istemedim" dedi.

Sıla, “Kafamı duvarlara vurdu. Yere düştüm. Kafamı ve böbreklerimi tekmeledi. Bana aileme küfürler etti. 'Çok sevdiğin baban kollarında ölsün' dedi. 'o… sen' dedi. Bir şekilde şoförümü aramayı başardım. Peşimden gelmedi. Şikayetçiyim" dedi.

SILA VE AHMET’İN AVUKATLARI DURUŞMADA BİRBİRİNE GİRDİ

Duruşmanın ilerleyen saatlerinde Ahmet Kural’ın avukatı Ahmet Kurutluoğlu Sıla’ya, "Daha önceki savcılık ifadenizde böbreklerinize vurma kısmını söylemediniz. Bu celsede söylüyorsunuz. Üstelik asistanınız, olayın ertesi günü idrarınızdan kan geldiğini söyledi. Böbreğe vurulması ile idrardan kan gelmesine bağlıyorsunuz" dedi

Sıla avukatın sözlerini doğrulayınca avukat Ahmet Kurutluoğlu, "Peki rapor var mı?" diye sordu. Sıla "Var... Dosyalarda bunlar mevcut değil" şeklinde cevap verince avukat konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Böbreklerinizi kontrol ettiniz mi? Raporu dosyaya sundunuz mu? Dosyada olmayan bir şey ve regl dönemiz aynı döneme gelmesi söz konusu olabilir mi?"

Ahmet Kurutluoğlu'nun sorularının ardından Sıla’nın avukatı Rezzan Epözdemir, Ahmet Kural’ın avukatına sözlü sataşarak ortalığı gerdi.

DURUŞMAYA AİT TÜM DETAYLAR AN BE AN BU HABERDE GÜNCELLENİYOR…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsıla  ahmet kural