UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE'Yİ UYARMIŞTI! DEPREM İÇİN TARİH VERDİ!

Deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets, korkutucu bir açıklama daha. Frank Hoogerbeets, “6 veya 7 büyüklüğünde bir deprem olabilir” dedi.

TÜRKİYE'Yİ  UYARMIŞTI!  DEPREM İÇİN TARİH VERDİ!

Deprem Türkiye'de olabilir mi? Deprem tahmincisi Hoogerbeets, beklenen depremin Türkiye'de olma ihtimalini değerlendirdi.

Hoogerbeets, "Bu deprem Türkiye'de olabilir mi?" sorusunu, "Belki de, evet bu mümkün. Mesela Irak ve İran'a bakınca yakın zamanda 7 büyüklüğünde depremler meydana geldi ve bu kısımda baskı artıyor. Türkiye, sıradaki yer olabilir." şeklinde yanıtladı.

Hollandalı isim Hoogerbeets, şunları söyledi:

"Anadolu fay hattı var. Türkiye'de de büyük bir deprem olabilir ama çok sık olmaz. Çünkü baskı, Asya ve aynı zamanda Akdeniz tarafından geliyor. Bir sonraki depremin Türkiye'de ne zaman olacağını tahmin etmek çok zor. Ama ne kadar uzun sürerse olasılık o kadar artar. Türkiye'de 7 büyüklüğünde bir deprem çok olası. Deprem, Orta Anadolu'da da olabilir İstanbul yakınlarında da olabilir. Bilim insanları, Türkiye'de yaşanması beklenen depremin geciktiği konusunda hem fikir ancak ne zaman olacağını bilemiyoruz. "

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdeprem  Frank Hoogerbeets