UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL BOKS "ŞİDDETE HAYIR" DİYOR!

İstanbul Boks’un ŞİDDETE HAYIR sosyal sorumluluk projesinin yeni durağı Kars Çakmakköy İlköğretim Okulu oldu.

İSTANBUL BOKS "ŞİDDETE HAYIR" DİYOR!

115 çocuk için gerçekleşen etkinlikte İstanbul Boks ailesi, Milli sporcular Gülsüm Tatar, Serkan Tatar  İş İnsanı İsmail Ertaş ve Dr.Astrolog Şenay DEVİ, onlarca çocuğun yüzünü güldürmeye dünyayı iyiliğin daha güzel hale getireceğine inanarak devam ettireceklerini ifade etti.

Kendisi de Karslı olan Türkiye’nin tek profesyonel kadın boksörü Gülsüm Tatar çocuklar ile tek tek ilgilenerek  çocukların mutluluğuna ortak olmaktan duyduğu sevinci dile getirdi, "Biz İstanbul Boks ailesi olarak, ruhun meditasyonu sevgi, bedenin meditasyonu spor ilkesiyle  bu sosyal sorumluluk projesi başlattık  etkinliklerimiz ve söyleşilerimizle herkesi spor yapmaya kendini sevmeye spor yaparken de ŞİDDETE HAYIR diyerek ihtiyaç sahiplerini mutlu etmeye devam ediyoruz.

İstanbul Boks bünyesi kapsamında bizler ile iletişime geçen okullardaki çocuklarımızın hayırsever dostlarımızın da katkıları ile ihtiyaçlarını karşıladığımız bir sosyal sorumluluk projesini sürdürmeye gayret ediyoruz.  Sanat ve spor dünyasından pek çok duyarlı ismin desteği ile projemizi devam ettiriyoruz. Şiddetin her türlüsüne HAYIR diyor herkesi sevgiye herkesi spora davet ediyoruz diye konuşuruz.”


Projeye destek veren herkese de teşekkür etmeyi ihmal etmeyen İstanbul Boks ailesi üyeleri, Y.Sütçüoğlu, E.Petekkaya, E.Ersan, G. Albayrak, N.İçkale, C.Sönmez, M.Bülent Yazıcı ‘ya ayrıca teşekkürlerini iletmek istediğini de söyledi.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERistanbul boks