UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA DENİZLİ’NİN SON SAĞLIK DURUMU!

Maç esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan teknik adam Mustafa Denizli’den iyi haber geldi.

MUSTAFA DENİZLİ’NİN SON SAĞLIK DURUMU!

Kasımpaşa'nın Trabzonspor ile oynadığı ve ilk yarısını 2-0 geride kapattığı müsabakanın devre arasında Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli rahatsızlık geçirdi. G

eçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan deneyimli çalıştırıcının yerine, yardımcı antrenör Sarp Yiğit ikinci yarıda takımın başında sahaya çıktı. Hastanede kısa süreli bir tedavi geçiren Denizli, taburcu oldu ve durumunun iyi olduğunu basın mensupları ile paylaştı.

DENİZLİ'NİN DURUMU İYİ

Tecrübeli çalıştırıcının ciddi bir sağlık durumunun olmadığı öğrenildi. Tansiyonunun düşmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan deneyimli çalıştırıcının kontrol amaçlı hastaneye gittiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ulus Liv Hospital'da kısa süreli tedavi gören Denizli'nin tansiyonunun normal seviyeye geldiği kaydedildi.

KIZI VE MENDERES TÜREL HASTANEYE GELDİ

Kasımpaşa'nın Trabzonspor ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı müsabakanın devre arasında tansiyonu düşen ve hastaneye kaldırılan Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli'yi Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel ve deneyimli çalıştırıcının kızı Lal Denizli ziyaret etti. Kontrol amaçlı hastaneye giden ve durumunun iyi olduğu öğrenilen Mustafa Denizli kısa süre içerisinde taburcu edildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMUSTAFA DENİZLİ