UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “TUZAKLARI BİRLİKTE BOZACAĞIZ!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Zonguldak'ta önemli açıklamalar.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “TUZAKLARI  BİRLİKTE  BOZACAĞIZ!”

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Bizim muradımız hep milletimizle birlikte yol yürümek... Bizim muradımız hep milli iradeyi hâkim kılmak. Demokrasiyi, hukuku üstün tutmak olmuştur. Seçim tarihine kaldı 26 gün. Bu seçimde öncelikle belediye başkanlarını seçeceksiniz. Ama sadece bu kadar değil. Türkiye'ye kurulmaya çalışılan tuzakları da birlikte bozacağız. Ülkemizin istiklaline, halkımızın işine aşına kast edenler ellerini ovuşturarak bekliyor. Onlar ellerini ovuşturacak ama 31 Mart'ta benim milletim onlara gereken dersi verecek.

Bu seçimde Türkiye'ye kurulmaya çalışılan tuzakları da birlikte bozacağız. Ekonomimize faizle, soframıza vurguncularla, beraberliğimize fitne ile saldırılanlar pusuda bekliyor. Bugüne kadar ne yaptılarsa bu milletin çelik gibi iradesi karşısında çaresiz kalanlar 31 Mart için tarihlerinin en büyük ittifakını oluşturdular. Şahsıma ve cumhur ittifakına karşı birlikte gelmiş gibi görünüyorlar.

Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Bunların yanında CHP, sözde İYİ Parti, maalesef adı Saadet olan saadetsiz bir parti var.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13