UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İZMİR’DE ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM’E YOĞUN İLGİ!

1 Mart’ta vizyona giren, sezonun en eğlenceli, en komik filmi Öldür Beni Sevgilim’in oyuncuları, Murat Boz, Seda Bakan, Açelya Topaloğlu ve Özgür Emre Yıldırım geçtiğimiz Cumartesi günü, İzmir Optimum Cinemaximum Sinemaları’nda seyirciyle buluştu.

İZMİR’DE ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM’E YOĞUN İLGİ!

BÜYÜK KALABALIK

İzmir Optimum AVM meydanında sabah saatleri itibari ile toplanmaya başlayanların sayısı oyuncuların İzmirlilerle buluşacağı saatte bir rekora imza attı. Maximum kapasite ile 6 bin kişinin sığabileceği AVM meydanına 10 bine yakın kişinin girmesiyle büyük bir izdiham yaşandı.  AVM yetkilileri bu rakamın bugüne kadar kapalı bir AVM’den toplanan en büyük kalabalık olduğunu söylediler.

AVM meydanında hayranlarını selamlamak üzere sahneye çıkan Murat Boz, Seda Bakan ve Açelya Topaloğlu ise; alkışlar ve gösterilen yoğun tezahürat nedeniyle uzun süre konuşma yapamadılar.

ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM ŞARKISINA YOĞUN İSTEK

AVM’yi dolduran binlerce İzmir’li oyuncuların yaptığı konuşmaların hemen ardından filmin orjinal şarkısı Öldür Beni Sevgilim’i söylemeleri için alkışlar ve ıslıklarla tempo tuttular. 10.000’e yakın kişi ile beraber sahnede şarkıyı seslendiren oyuncular bütün AVM’yi coşturdular.

SALONLARDA KAHKAHALAR KADAR ÇIĞLIKLAR DA EKSİK OLMADI

Filmi İzmirli sinemaseverlerle beraber izlemeden önce tüm salonları selamlayan oyuncular girdikleri her salonda büyük tezahüratla karşılanırken özellikle Murat Boz’un salonlara sığmayan hayranlarının çığlıkları ve ağlamaları görülmeye değerdi.  Hayranların kapılardaki izdihamı nedeniyle seanslar 45 dk. geç başladı.

Film boyunca salondan kahkahalar hiç eksik olmazken filmin sonunda oyuncularla beraber aynı salonda filmi izleyenler filmi ve oyuncuları dakikalarca ayakta alkışladılar.

Başrollerini Murat Boz ve Seda Bakan’ın paylaştığı, Açelya Topaloğlu, Özgür Emre Yıldırım, Seda Güven, Yosi Mizrahi, Dilşad Şimşek ve Ali Yoğurtçuoğlu’nun oyuncu kadrosunda yer aldığı Öldür Beni Sevgilim tüm sinemalarda.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERöldür beni sevgilim