UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AVCILARDA ÖFKELİ KOCA DEHŞETİ!

Avcılar’da bir şahsın, boşanma aşamasında olduğu eşini çocuklarının gözleri önünde 2'nci kattaki balkondan attığı iddia edildi. Çocuklarını eve kilitleyen şahıs olay yerinden kaçarken, kadın kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

AVCILARDA ÖFKELİ KOCA DEHŞETİ!

Olay, sabah saatlerinde Ambarlı Mahallesi Dinçer Sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın 2'nci katında meydana geldi.

İddiaya göre, uzaklaştırma kararı bulunan Sezer T., eşi Gülizar T. ve 4 çocuğunun olduğu apartmana geldi.

Aralarından şiddetli geçimsizlik olan ve boşanma sürecinde olan çift henüz bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle Sezer T., eşi Gülizar T.'yi çocuklarının gözü önünde 2 katta bulunan dairenin balkon katından aşağıya attı ardından 4 çocuğunu daire içerisine kilitleyerek olay yerinden kaçtı.

2'nci kattan aşağıya atılan kadının yardım çığlıklarını duyan çevredeki komşuları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yan binanın bahçesine düşen Gülizar T.'yi düştüğü yerden kurtardıktan sonra ambulansla çevredeki en yakın hastaneye sevk etti. Polis ekipleri sokak üzerinde öfkeli kocayı arama çalışması yaptı. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERavcılar