UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ UYARDI!

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre; Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri, Doğu Anadolu Bölgesi ile Bursa'nın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

 METEOROLOJİ UYARDI!

MARMARA

Parçalı, çok bulutlu, güney ve doğusunun yağmur ve sağanak yağışlı, Bursa'nın yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı, çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Sivas çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, yarın (Pazar) öğle saatlerinden itibaren güneyinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı çok bulutlu, gece saatlerine kadar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur, iç ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur, Artvin'in doğu kesimlerinde yoğun olmak üzere iç ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle kar, Malatya, Elazığ ve Iğdır çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

METEOROLOJİ UYARDI

Artvin'de görülecek yağışların 700 metre ve üzeri rakımlı yerlerinde kar, doğusunda (Şavşat) yoğun kar (20-40 Cm), Ardahan'da görülecek kar yağışlarının ise kuzeyinde (Posof, Hanak ve Damal) yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Aralıklarla etkili olacak kar yağışlarının oluşturabileceği buzlanma ve don, görüş mesafesinde azalma ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMETEOROLOJİ  HAVA DURUMU