UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘BİR BANKA SOYGUNU KOMEDİSİ’ SEYİRCİYLE BULUŞUYOR!

Yapımcılığını BKM'nin, uygulayıcılığını Talimhane Tiyatrosu'nun üstlendiği başrollerinde Serhat Tutumluer, Seren Şirince ve Bora Akkaş’ın yer aldığı kahkaha dolu müzikli oyun "Bir Banka Soygunu Komedisi" 3 Mart Pazar günü saat 19:00'da Uniq Hall'de seyirciyle buluşuyor.

‘BİR BANKA SOYGUNU  KOMEDİSİ’ SEYİRCİYLE  BULUŞUYOR!

İLK KEZ UNIQ HALL’DE!

Oyuncuların başarılı performası, hiç düşmeyen temposu ve kahkahasıyla adından söz ettiren oyun ilk kez Uniq Hall sahnesinde seyirciyle buluşuyor.

Serhat Tutumluer, Seren Şirince ve Bora Akkaş’ın oyun için, Cat’s müzikali olmak üzere West End’te bir çok önemli şovun koreografisini yapan Shaun Henson’dan özel dersler aldığı oyun izleyenleri büyülü bir yolculuğa çıkarıyor. Kostümleri ve dekoruyla da çok konuşulan Bir Banka Soygunu Komedisi, National Theatre,Royal Shakespeare Company, Shakespeare's Globe gibi İngiltere'nin en önemli tiyatrolarında dekor tasarımı yapmış olan Anthony Lamble’ın imzasını taşıyor.

Yönetmenliğini Lerzan Pamir'in, çevirmenliğini Mehmet Ergen'in üstlendiği, "Bir Banka Soygunu Komedisi", şehir bankasına emanet edilen değerli elmasın peşine düşen soyguncuların kahkaha dolu hikâyesini konu alıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13