UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VAHŞİ CİNAYETE İLİŞKİN YENİ GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI!

Başakşehir’de bulunan bir iş yerinde tartıştığı amcasını silahla öldürerek cesedini parçalayan Fahrettin Öztürk ve kendisine yardım eden 3 motorcu arkadaşı, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Fahrettin Öztürk'ün parçaladığı cesedi çöp konteynerine attığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

 VAHŞİ CİNAYETE İLİŞKİN YENİ GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI!

Başakşehir, Dokumacılar Sanayi Sitesinde Çarşamba günü işlenen vahşi cinayet iddiaya göre şöyle gelişti. Babasının rahatsızlanmasının ardından amcası Rıfat Rıza Öztürk’le beraber aile şirketinde çalışan Fahrettin Öztürk, motosiklete olan merakı nedeniyle şirketin ortak hesabından harcamalar yaptı.

Harcamalar nedeniyle amca-yeğen arasında başlayan tartışma, git gide büyüdü. İkili arasında Çarşamba günü ortak hesabından yapılan harcama nedeniyle tartışma çıktı. Bu sırada amca Rıfat Rıza Öztürk’ün, "Baban gibi yattığın yerden para kazanıyorsun" sözleri, Fahrettin Öztürk'ü çılgına çevirdi. İş yerinde bulunan ruhsatsız tabancayı alan Öztürk, amcasını öldürdü.

Amcasının öldüğünü gören yeğen Fahrettin Öztürk ise büyük bir soğukkanlılıkla cesedi parçalayarak valizlere koydu. Kadıköy’de kafe işleten motorcu arkadaşı Ferhat Y.’yi arayan Öztürk, durumu anlatarak yardım istedi.

Arkadaşının yardım isteği üzerine Ferhat Y. taksiye binerek Başakşehir’de bulunan iş yerine geldi ve iki ceset parçalarının olduğu valizleri otomobile koyarak Kadıköy’e doğru yola çıktı. Kuzey Marmara Otoyolu’nda seyir halinde olan şüpheliler Rıfat Rıza Öztürk’ün gövdesini Uskumruköy mevkii yol kenarında bulunan bir refüje atarak yollarına devam etti.

"MOTOSİKLETÇİLER ARASINDAKİ TÜZÜK NEDENİYLE BANA YARDIM ETTİLER"

Fahrettin Öztürk'ün ifadesinde "Motosiklet dünyasında aramızda yazılmayan bir tüzük vardır. Her durumda sorgusuz sualsiz birbirimize yardım ederiz. Bu tüzükten bahsederek arkadaşım Ferhat Y. aradım. Bana yardım etmesini istedim. O da yanıma geldi. O gelene kadar cesedi büyük ölçüde satır ve bıçak yardımıyla parçalamıştım. O da gelince yardım etti. Ceset parçalarını naylon torbalara koyarak bavula yerleştirdik" dediği kaydedildi.

"CESET PARÇALARINI AHÇI VE GARSONLA BİRLİKTE ATTIK"

Daha sonra cesedin gövde bölümünü Sarıyer, Uskumruköy mevkiinde attıklarını anlatan Fahrettin Öztürk'ün "Daha sonra kafeteryaya geldik. Burada Ferhat'ın yanında bulunan aşçı ve garsonla birlikte parçaları kutuya, poşete ve çuvala koyduk. Ferhat kafede kaldı. Biz garson ve aşçıyla birlikte ceset parçalarını çöpe attık" dediği öğrenildi..

4 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Poliste işlemleri tamamlanan Fahrettin Öztürk, Ferhat Y. Aşçı Turgut K. ile garson Fatih D. geniş güvenlik önlemleri altında Küçükçekmece Adliyesi'ne gönderildi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBAŞAKŞEHİR  CİNAYET