UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İKİ BACAKTAN SONRA BİR PARÇA DAHA BULUNDU!

Kadıköy vahşetinde flaş gelişme. İstanbul Kadıköy’de çöp konteynerinde bacakları bulunan 55 yaşındaki Rıfat Rıza Öztürk’ün gövdesi de Beykoz'da bulundu.

İKİ BACAKTAN  SONRA BİR PARÇA DAHA BULUNDU!

 

Kadıköy Acıbadem Mahallesi, Zeamet Sokak’ta Rıfat Rıza Öztürk’ün bacaklarının bulunmasının ardından Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bacakların konulduğu torbayı inceleyip, kargo etiketinden internet kafe sahibi F.Y’ye, F.Y’den de cinayeti işleyen yeğeni Fahrettin Öztürk’e ulaşılmıştı.

Gece boyunca sorgulanan ve cinayeti itiraf ettiği öğrenilen 31 yaşındaki cani yeğen ve kendisine yardım eden 2 kişiden alınan bilgi doğrultusunda cesedin 6 parçaya bölündüğünü tespit edildi. Cesedin parçalarının bulunması için özel ekip kuran Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri,  bu sabah saatlerinde Beykoz'da 2. köprünün ayağının bulunduğu boş arazide arama yaptı.

Yeğen Fahrettin Öztürk'ün "Gövdeyi, köprüden arabayla geçerken aşağı attık" şeklinde verdiği ifadesi üzerine belirtilen bölgede arama yapan ekipler, Rıfat Rıza Öztürk'ün gövdesine ifade edilen bölgede buldu. 

Cesedi 6 parçaya böldüğünü söylediği öğrenilen Fahrettin Öztürk'ün kafa ve 2 kolu attığını söylediği bölgeler de polisin arama çalışmaları devam ediyor.

Toplumda infial yaratacak görüntülere sebep olmamak için ceset parçalarının ve atıldığı bölgelerin bilgi ve görüntülerini basınla paylaşmayacaklarını ifade eden polis yetkililerinin Rıfat Rıza Öztürk'e ait kafa ve 2 koldan oluşan 3 vücut parçasını bulmaya yönelik çalışmaları devam ediyor.

"BİZ BÖYLE DOSTUZ" DEDİ

Cinayet Büro Amirliği'nde oldukça soğukkanlı olduğu gözlenen şüphelinin cesedi yok etmek için arkadaşlarına para verip vermediği yönündeki bir soruya ise "Biz böyle dostuz" diyerek cevaplandırdığı öğrenildi.

Yetkililer diğer ceset parçalarının aranmasına devam edildiğini ancak şu ana kadar bulunamadığını söyledi. Çöplerin toplandığı Şile Kömürcüoda'da bulunan Entegre Mekanik Biyolojik İşlem ve Geri Kazanım Tesisinde kadavra köpekleri kullanılarak arama yapılacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkadıköy  vahşet  ceset