UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KURTULMAK İÇİN ÇIĞLIK ATTI, SINIFTAKİ SIRALARI DEVİRDİ!

Yağmur S. P., Gülşen M. ve İnönü Meslek Lisesi öğrencisi İrem K. arasında yaşanan ‘WhatsApp mesajı’ tartışmasında Gülşen M.’yi sevgilisine mesaj atmakla suçlayan İrem K., 3’ü erkek 7 arkadaşıyla Kepez Hacı Ekrem Şerife Yazaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni bastı. Grup, sınıfa kapattıkları iki öğrenciyi dövdü.

KURTULMAK İÇİN ÇIĞLIK ATTI, SINIFTAKİ SIRALARI DEVİRDİ!

Antalya’da yaşanan olayda farklı okullarda eğitim gören lise öğrencileri arasında, WhatsApp mesajlaşmasıyla başlayan tartışma darpla sonuçlandı. İrem K. (16) ile beraber, Yağmur S. P. (16) ve Gülşen M.’nin (16) okuluna giden kızlı erkekli grup iki öğrencinin sınıfına yöneldi. Sınıftaki öğrencileri zorla dışarı çıkaran grup kapıya 2 erkek öğrenciyi nöbetçi olarak bıraktı. Diğer öğrenciler ise Yağmur S. P. ve Gülşen M.’yi dövmeye başladı.

Dakikalarca dövülen iki kız öğrenci saldırıdan kurtulmak ve nöbetçi öğretmene seslerini duyurmak için sıraları devirmeye ve çığlık atmaya başladı. İki öğrenci sesleri duyan nöbetçi öğretmenin müdahalesiyle kurtulurken olayı öğrenen öğrenci velileri polis merkezine şikâyette bulundu.

”KIZIMA İŞKENCE YAPMIŞLAR”

Gülşen M.’nin babası Vedat M. ise, “10’a yakın öğrenci kızıma resmen işkence yapmış. Güvenlik kamerası görüntülerini görünce şoka girdim. Saldırıyı planlayan kız öğrenci okulun girişinde ellerini ovuşturup birbirine vuruyor. Yani o kadar hırslı. Sonrası ise felaket. Bu çocuklar nasıl bu hale gelmiş. Olaydan beri kızım okula gidemiyor. Yağmur’un ailesi nakil istemiş. Biz de nakil düşünüyoruz” dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsınıf  kavga  öğrenci  whatsapp