UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL'DA DA EĞİTİME BİR GÜN ARA!

İstanbul'da eğitime bir gün ara verildi.

İSTANBUL'DA DA EĞİTİME BİR GÜN ARA!

Çanakkale’nin ardından Kırklareli’den de tatil haberi geldi.

Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde eğitime bir gün ara verildiği açıklandı.

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ!


İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "İlimizdeki olumsuz hava koşullarının ve kar yağışının devam etmesi nedeniyle, temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızdaki eğitime bir (1) gün süreyle ara verdik."   



İstanbul'da olumsuz hava koşulları ve kar yağışının devam etmesi nedeniyle temel eğitim ve orta öğretim kurumlarında eğitime bir gün ara verildi.


İstanbul'da dün başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, başta ana arterler olmak üzere, yolların ulaşıma kapanmaması için tuzlama çalışmaları yapıyor. Kent genelinde ana arterlerde trafik normal seyrinde akıyor. 

Öte yandan, kar yağışından dolayı kentte ağaç devrilmeleri yaşandı. Arabaların üzerine ve yola devrilen ağaçlar, itfaiye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Kadıköy Acıbadem Mahallesi Gömeç Sokak'ta ise bahçe duvarının üzerine ağaç devrildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, testere ile ağacı keserek kaldırdı.

Bu arada kent genelinde aralıksız devam eden kar yağışı güzel görüntüler oluşturdu.

Taksim Meydanı, Gezi Parkı ve İstiklal Caddesi'nde tutan kar, vatandaşların ilgi odağı oldu. Park içinde fotoğraf çektiren vatandaşlar, kar topu da oynadı.

Yerli ve yabancı bazı turistler, Taksim Cumhuriyet Anıtı ve Nostaljik Tramvay önünde öz çekim yaptı. Taksim'e yapılan caminin kubbeleri de karla kaplanırken, güzel görüntüler ortaya çıktı.

Bu arada, kar yağışı ve fırtına Silivri'de de etkili oluyor.

  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKIRKLARELİ  TATİL  KAR