UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAĞLIK BAKANI’NDAN YILDIZ TİLBE’YE YANIT!

Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün “Domuz yemiyoruz, neden domuz gribi oluyoruz?” demişti. Tilbe’nin bu açıklamasının ardından Sağlık Bakanı’ndan yanıt gecikmedi.

SAĞLIK BAKANI’NDAN  YILDIZ TİLBE’YE  YANIT!

Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık geçirmişti. Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hastalık konusuna dikkat çekerek, Sağlık Bakanlığı'ndan ücretsiz ilaç dağıtmaları ricasında bulunmuştu ve “Domuz yemiyoruz neden domuz gribi oluyoruz? Millet olarak hastayız, ne olacağız böyle, bize yazık değil mi? Hastalıktan yorgun düştüm. Sağlık Bakanlığı bize bedava hayrına Allah rızası için ilaç dağıtsa ya, valla, lütfen” demişti.

Yıldız Tilbe'nin grip için bedava ilaç isteğine yanıt veren Bakan Koca, "Sanatçımıza geçmiş olsun temennilerimi buradan iletmiş oluyorum. Sayın Yıldız hanım aile hekimine müracaat ederse oradan ücretsiz zaten alabilir veya herhangi bir hekim reçete yazdığında geri ödeme kurumu bunu ödüyor ama gripten korunmanın en önemli unsuru elleri sık sık yıkamak, istirahat ve bol sıvı" ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERYILDIZ TİLBE  BAKAN KOCA