UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL BOKS AİLESİ ETKİNLİKLERİNE PEK ÇOK ÜNLÜ İSİM KATILDI!

Ruhun meditasyonu Sevgi Bedenin meditasyonu Spor ilkesi ile İSTANBUL BOKS AİLESİ etkinliklerine sanat ve spor dünyasından pek çok duyarlı ismin katılımı ile hızla devam ediyor.

İSTANBUL BOKS AİLESİ ETKİNLİKLERİNE PEK ÇOK ÜNLÜ İSİM KATILDI!

İstanbul Boks ailesi, ünlü astrolog Şenay Devi öncülüğünde büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Dünya şampiyonu Gülsüm Tatar Milli Antrenör Serkan Tatar ve Şenay Devi Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz İlkokulu'nda gerçekleşen etkinlikte.

İş insanı Osman Baltacıoğlu  Bülent Yazıcı Yavuz Sütçüoğlu gibi destekçilerinin katkıları ile yardıma muhtaç çocuklara ayakkabı ve  kıyafet dağıttı.

Onlarca çocuğun yüzünü güldüren proje, Türkiye'nin farklı bölgelerinde yıl boyunca devam edecek.

Etkinliklerin ikincisini Kars'ın Çakmak köyünde devam edeceğini ifade eden Şenay Devi  "Biz İstanbul Boks Ailesi olarak, ruhun meditasyonu sevgi, bedenin meditasyonu spor ilkesiyle herkesi spor yapmaya teşvik etmek için başlattığımız etkinlik bir sosyal sorumluluk projesine dönüştü.

Etkinliklerimiz farklı spor dalları ile bu yıl boyunca da devam edecek“ dedi.

İş insanı İsmail Ertaş ise, “Amacımız çocuklara spor bilincini aşılamak.

İhtiyaç sahibi okulları ve şiddet gören insanlara yardım etmek için proje başlattık.

Proje uzun süre devam edecek. Şiddetin her türlüsüne karşıyız“ şeklinde konuştu.

İş, cemiyet ve sanat dünyasından birçok ismin desteklediği proje, Deniz Akkaya, Fatih Ürek, Sinem Yıldız, Kalust Salcıoğlu, Reyhan Karaca, Tuğçe Aral, Oktay Seven, Cem Özkök, Aydan Kaya, Semiha Yankı, Asena, Seren Fosforoğlu, İpek Acar, Seren Temel Türkiye’nin tek profesyonel kadın boksörü Gülsüm TATAR, Antrenör Serkan TATAR, Boksör İsmail Ertaş, Aikido Eğitmeni Atakan Utku  Antrenör Ensar Tatar  Milli Futbolcu Ogün Temizkanoğlu gibi bir çok ünlü isim ‘Şiddete Hayır’ demek ive spor SPOR HAYATTIR ilkesi ile farklı spor dallarında etkinliklerine devam edecekler. Etkinliklerden haberdar olup sizlerde destek vermek isternesiz @istanbulboks u takip edebilirsiniz.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay devi  istanbul boks ailesi