UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SÜPER AY BU AKŞAM ÇIPLAK GÖZLE GÖRÜLECEK!

Ay, bu akşam Dünya'ya 2019 yılı içerisindeki en yakın konumuna gelecek. Süper Ay olarak adlandırılan bu doğa olayında Ay, sıradan görünümüne nazaran yüzde 14 daha büyük ve yüzde 30 daha parlak görünecek.

SÜPER AY BU AKŞAM ÇIPLAK GÖZLE GÖRÜLECEK!

 

Süper Ay bu akşam net bir şekilde tüm Türkiye'den gözlemlenebilecek. İstanbul saati ile 18.20 civarında doğu yönünde net bir şekilde görülebilecek olan Süper Ay, ilerleyen saatlerde güneydoğu yönüne doğru yükselmeye başlayacak.

İşte astrolojinin Messi’si Şenay Devi’den Süper Ay’a ilişkin açıklamalar; Heyecan verici gelişmelere açık olma zamanı.Cesur sabit yıldız Regulus bu Dolunay da Mars ve Uranüs'ün özgürleştirici birleşimi ile güçlü bir enerjiyi beraberinde getirecek.

Başak dolunayı korkuları alt etme kaygılardan uzaklaşma değişim, romantizm ve başarı için fırsatlar getirir.

Bu harika enerjileri değerlendirip değerlendirememek ise tamamen bizlerin farkındalığı doğrultusunda şekillenecek.

Bu kadar potansiyel olan ardışık ay evrelerine şahitlik edebilmek çok nadir bir durumdur.

DOLUNAYIN ANLAMI

Güneş, Ay'ın karşısında olduğunda dolunay meydana gelir.

Bu, yaşamımızdaki eve karşı işiniz veya ne istediğinizi karşı ne gibi ihtiyaçlarınız gibi karşıt güçleri veya kutupları vurgular.

İç gerginlikler ve dış baskılar, kişisel çatışmalara ve enerjinizi tüketen krizlere yol açabilir.

Eviniz, aileniz ve yakın ilişkileriniz dolunayın ardından daha net odaklanabilmeniz mümkün.

Unutmayın öfke kaygı güzellikleri kaybetmenize neden olabilir!

Duygular ve içgüdüler Dolunay’ da zirveye ulaşır.

İlişkilerde zorlukların üstesinden gelmek için duygusal gücünüzü ele alın. Bilinçaltı bilinçlendirme, kişisel ilişkilerinizi aşk hayatınızı dengeli bir şekilde görmenizi sağlayacaktır.

Dolunay, bu ay gerçekleşen yeni ayla ilişkilidir.

Bu Dolunay hasat zamanıdır. Başak Dolunay’ı ile toparlanma yenilenme ilişkilerde yaşanan sorunları sevgi ile duygusal düzenlemeler ile toparlayabilirsiniz. Dolunay enerjisi, 6 Mart'taki yeni aya kadar iki hafta sürer.

Dolunay zamanları meditasyon yaparak maneviyata yönelip ibadetle kaygı, ego, öfke, kin ve hırslarımızdan uzaklaşmaya çalışmalı ve ruhumuzun şifa bulmasına yönelik aktiviteler ile uğraşmalıyız.

Kendimize dürüst olmalı geçmişte yaşadıklarımızdan dersler çıkartarak intikam öfke kıskançlık kendimizi suçlu hissedip değersizleştiren kişileri önemsemek gibi duyguların esiri olmadan iyi ve güzel yanlarımızı ortaya çıkarmalıyız uyuyan ruhlarımızı uyandırmalı geçmişin karanlığının esiri ve kıskanç insanların hırslarının kurbanı olmamak için iyi olan adına doğrularımız için savaşmalıyız.

DOLUNAY ŞUBAT 2019 ASTROLOJİ

Başak burcundaki Dolunay esnasında Aslanın kalbinde güçlü bir yıldız olan Regulus' a eşlik edecek.

Bu güçlü, duygu dolu ve cüretkâr bir dolunaydır. Ay aynı zamanda Mars Uranüs kavuşumuna eşlik etmekte. Bu heyecan verici ve devrimci uyum, Regulus' un cesur doğasını tamamlıyor.

REGULUS VE BAŞAK DOLUNAY’I

00 ° 05 Sabit Yıldız RegulusBaşak burcundaki Dolunay ile cesaret, bağımsızlık, hırs, başarı, güç ve şöhret verir. Bu enerji generaller, başkanlar, seks sembolleri, sporcular ve astrologların yıldızıdır. Regulus, insanları rekabetçi, agresif, cömert ve açık fikirli kılar.

Ancak, Regulus, kendine güvenli ve dürüst olan kişilere karşı kıskançlıkları ortaya çıkartır.

Ekilenin biçileceği küçük hesaplar ile entrikalar tuzaklar kuranların kendi kazdıkları kuyuya düşeceği beyazın siyaha galip gelerek dürüst olan kalbinin temizliğini güzelliğini koruyanların ise mükâfatını alacağı enerjiler anlamına gelmekte.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsüper ay  başak  şubat  şenay devi