UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

WHATSAPP’A ÇOK KONUŞULACAK YENİ ÖZELLİK!

Milyarlarca kişi tarafından kullanılan uygulama WhatsApp, kısa süre sonra gelecek güncellemeyle ilaç niteliğinde bir özellik kazanacak. Güncellemeden sonra söz konusu uygulamada, her isteyen sizi grubuna ekleyemeyecek. Bu sayede Whatsapp uygulamanızdaki gereksiz grup konuşmalarını reddetme imkânına sahip olacaksınız.

WHATSAPP’A ÇOK KONUŞULACAK YENİ ÖZELLİK!

Çevrimiçi iletişim uygulaması WhatsApp, her geçen gün daha fazla kişiye ulaşıyor. Öte yandan; söz konusu uygulama, kullanıcıların taleplerine ve geliştiricilerin inisiyatiflerine göre sürekli olarak geliştirilmeye devam ediyor.

Yeni ortaya çıkan bir bilgi ile birlikte, WhatsApp uygulamasına ilaç niteliğinde bir yeniliğin daha gelecek.

Bildiğiniz üzere WhatsApp'ta sadece bireysel görüşmelerde değil, grup görüşmelerinde de bulunabilmekteyiz.

Fakat bu görüşme gruplarına dahil olurken; gruba girip girmemek bizlerin elinde değil. Grubun yöneticileri; sizi gruba dahil ettiği an, kendinizi gruba dahil olmuş buluyorsunuz.

Bu durum kullanıcıların istekleri dışındaki gruplara da dahil edilmesine sebep oluyor. Sonuç olarak pek çok kullanıcının "Sohbetler" bölümü, bulunmaktan pek de hoşnut olmadığı gruplarla dolup taşıyor.

Yeni gelecek güncelleme de tam olarak bu sıkıntıyı çözmek için tasarlanmış. Gelecek güncelleme ile birlikte kullanıcılar; hangi kişiler tarafından kurulmuş gruplara girmek istediklerini seçebilecek.

Öte yandan kullanıcılar; gruba dahil olmak istedikleri kimseleri "Herkes", "Kişilerim" veya "Hiçbiri" seçenekleri içinden seçebilecek.

Seçiminiz dışında bir grup yöneticisi sizi eklediğinde ise; bu gruba katılmak isteyip istemediğiniz, sizlere sorulacak.

Bahsi geçen özellikteki "Hiçbiri" seçeneğini işaretlediğinizde; kim sizi bir gruba eklerse eklesin, katılıp katılmama imkanına sahip olacaksınız.

Böylesi bir özellik, pek çok insanın çektiği lüzumsuz grup sıkıntılarını çözeceğe benziyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERwhatsapp  apple  android