UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DUAYENLER, SERKAN YAZICI İÇİN BULUŞTU!

Organizasyon ve tanıtımın duayenleri, Serkan Yazıcı için bir araya geldi.

DUAYENLER, SERKAN YAZICI İÇİN BULUŞTU!

Türkiye’nin  motor sporları organizatörü, Ferrari ve dünya devlerine organizatörlük yapan Korhan Öniz, reklam ve tanıtım dünyasının devlerinden Nail Keçili, AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı’ya destek için buluştu.

Türkiye Ralli Şampiyonu TOSFED eski Başkanı ve AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı’nın kampanyasına destek vermek için Marmaris’te bir araya gelen Öniz ve Keçili, Yazıcı’nın Marmaris için bir şans olduğunu söylediler.

Türk siyasetine Amerikan tarzı siyasal reklamcılığı getiren, Süleyman Demirel, Turgut Özal, Tansu Çiller ve Bülent Ecevit'in yanı sıra pek çok kamu bankası ve THY'nin de uzun yıllar ajanslığını yapan Nail Keçili, Serkan Yazıcı’nın maddi manevi yanında olduğunu, ailesinden gelen siyaset ve millete hizmet etme geleneğinin Yazıcı ile devam ettiğini kaydetti.

Keçili, Yazıcı’nın Marmaris’i çok iyi değerlendirmesi gerektiğini belirtirken, şu anda herkesin neyi varsa, Yazıcı başkan olduktan sonra iki katına çıkacağının garantisini verdi.

Türkiye'de yapılan Formula 1 yarışlarında Ferrari takımının tüm organizasyonunu üstlenen, motor sporlarında her zaman Serkan Yazıcı'nın yanında yer alan Korhan Öniz de hem Marmarisli olmasından dolayı, hem de Serkan Yazıcı’nın Marmaris’e katacağı değerleri çok iyi bildiği için desteğe geldiğini söyledi.

Öniz, “Serkan Yazıcı Türkiye’nin en değerli spor adamı. Neler yaptığını herkes gördü. Marmaris için büyük bir şans ve fırsat. Marmaris bu fırsatı iyi değerlendirmeli. Marmaris, tarihinde göremeyeceği hizmet ve imkanları görebilir. Marmaris’i tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük projeler bekliyor” değerlendirmesinde bulundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERserkan yazıcı